Quantcast
Kezdőlap Aktuális Nagycsaládosoknak gyűjt tanszereket az iskolakezdés előtt az Auchan

Nagycsaládosoknak gyűjt tanszereket az iskolakezdés előtt az Auchan

Pöttyöslabda

Egy plusz tanszer megvásárlásával segíthetik a nagycsaládok iskolakezdését az elkövetkező hetekben az Auchan áruházak vásárlói. Az augusztus 16. és szeptember 2. között zajló program célja, hogy a nyárról az iskolára való átállás időszakában megkönnyítse a többgyerekes szülők életét.

Tanszergyűjtést szervez az Auchan az iskolakezdési csúcsszezonban a Nagycsaládosok Országos Egyesületével együttműködésben. Az áruházlánc és a NOE közös felhívásában arra ösztönzi az iskolakezdésre készülő családokat, hogy a tanévre szükséges eszközök kiválasztása során tegyenek egy plusz tanszert a kosarukba, aminek egy másik család hasznát veheti majd.

A megvásárolt taneszközt a szülők és gyerekek egy rövid üdvözlő üzenet kíséretében az áruházakban felállított gyűjtőládákba helyezhetik. Az adományt a 12 ezer tagot számláló NOE munkatársai szétválogatják, majd a kiválasztott családokhoz juttatják.

A tanszergyűjtés mellett az áruházlánc a tanévkezdésig folyamatos akciókkal segíti a felkészülést, a kiemelt hétvégéken pedig pedagógusok állnak az eszközök kiválasztásában bizonytalan családok rendelkezésére.

Ez is tetszeni fog