Quantcast
Kezdőlap KedvencekTanulás Nyári nyelvi táborok az ESB-nél

Nyári nyelvi táborok az ESB-nél

Pöttyöslabda

Hamarosan itt a táborszezon és mi szülők azt szeretnénk, hogy a gyerekünk jól érezze magát, pihenjen, de azért közben lehetőleg minél értelmesebb elfoglaltsága legyen.  Szerencsére a kínálat egyre sokszínűbb és a minőség is egyre magasabb, így talán csak a bőség zavara lehet gond. Most egy olyan angol táboros lehetőséget szeretnék ajánlani nektek, ahova mi már harmadik éve minden nyáron visszatérünk, mert túlmutat a nyelvtanuláson, és igazi közösségi élményt nyújt.

Lili lányomnak annyira tetszett az elmúlt két évben az English School of Budapest nyári tábora, hogy mindenképp menni fog az idén is, mert anyanyelvi tanárok és nagyon felkészült asszisztensek segítik, hogy egy hétig elmélyülhessen az éppen aktuális heti témában. Most a Harry Potteres dráma és a Leonardo da Vinci reneszánsz hetekre fog menni, mert ezek a témák állnak közel hozzá, de igazából az összes hét annyira érdekesnek ígérkeznek, hogy bármelyikre beíratnám. Lesz amerikai kultúra hét, lesz sport, lesz tudományos tábor, csak hogy néhányat említsek a sok közül. Sőt az idén szeptemberben induló sakk-program kedvcsinálójaként, lesz egy Magnus Carlsen világelső sakkozó nevével fémjelzett sakktáboruk is.

És hogy miért több ez a tábor, mint egy szokványos angol nyelvi tábor? Azért, mert egy héten keresztül a gyerekek anyanyelvi tanárok vezetésével, tematikus projekteken dolgoznak, a kezdőbb gyerekeknek az asszisztensek segítenek abban, hogy ne maradjanak le a csapattól, rengeteget vannak a levegőn is, és ha a tábor témája engedi, külsős programokat is szerveznek. Így tavaly a sporttáborban például kiruccantak a közeli sportcentrumba is, ahol a gyerekeknek nagy élmény volt az együtt pancsolás és a nap végén a focimeccs is.

A tábor nyelve az angol, de kezdőket is várnak, hiszen év közben az ESB délutáni iskolában is vannak kezdő csoportok és a tanárok abszolút felkészülten várják a különböző nyelvi szinten lévő gyerekeket.

A tábor prospektusát ezen a linken érhetitek el.

www.englishschool.hu

Ez is tetszeni fog