Quantcast
Kezdőlap Programajánló Őszi bakancslista, amit az egész család élvezni fog

Őszi bakancslista, amit az egész család élvezni fog

Éva Magazin

Nem tudom, kinek hogyan érkeztek sorba a gyerekei, de nekem a kisebbik fiam pont a COVID előtti hónapokban született. És mivel második gyerek is volt így a közös “randi” programok kiamaradtak, mert vagy túl kicsi volt vagy minden zárva volt. Ezért úgy gondoltam idén ősszel – amíg tehetjük- bepótoljuk a közös időtöltést és igyekszem egy eseménydús őszt varázsolni az életünkbe. Fogadjátok hát szeretettel és szemezgessetk a mi őszi bakancslistánkból, remélem mindenkinek hasznosak lesznek az őszi programok.

Gyermekvasutozás: Igazi Harry Potter generációs szülőként mindig elvarázsol, ahogy a kis gőzös elindul bele a gyönyörű rozsdaszín erdőbe. Nálunk ez minden évben ismétlődő őszi program.

Gyermekvasút menetrendet itt éritek el.

Múzeum: Bevallom mi nem vagyunk a múzeumba járós család mintapéldányai, de azért időről időre igyekszünk ellátogatni kiállításokra. Elsődleges uticélunk mindig valami olyan, amit a gyerekek is élveznek. Nálunk első helyen a Vasúttörténeti múzeum áll, de ha valaki kevésbé közlekedésmániás mint az én környezetemben élő fiúk, akkor ajánlom a Rejtelmes rengeteg kiállítást.

Forrócsokizás: Nálunk a gyerekek nem igazán kakóznak, ezért úgy gondoltam egy hidegebb napon bekuckózunk és forrócsokizunk egy nagyot. Igazi kis barna bajszokat szeretnék látni. Amennyiben izgalmasabb ízkombinációra vágysz, mint a klasszikus csoki és tej, olvasd el a forrócsoki receptet >>

Ez is tetszeni fog