Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Plant your day (vegán fehérjepor), hogy energikusan kezd a napod még anyaként is!

Plant your day (vegán fehérjepor), hogy energikusan kezd a napod még anyaként is!

Spuriga Dóra

Ez a vegán fehérjepor szuperzöldekkel, szuperételekkel, rosttal, bio sütőtök proteinnel és Clean Clinical Vitamins™ kombinációjával revitalizálja a testet. Antioxidánsokkal véd a szabad gyökök ellen, a probiotikumok pedig az egészséges emésztést támogatják. Tökéletes, mint ételhelyettesítő, biztosítja a szervezetnek a szükséges üzemanyagot, jól indítja a napot.

Ismerős ugye, amikor nagyon nehezen indul a reggel, ébresztjük a gyerekeket, majd nógatjuk őket, hogy készüljenek már el, csomagoljuk nekik a tízórait, ők alig akarnak magukhoz térni, és mindeközben még saját magadat is össze kell raknod?!

Igyekszem mindig legalább fél órával előttük ébredni, és már kész állapotban ébreszteni őket.

A közös reggeli együtt eltöltött 10 perce alatt szoktunk még átbeszélni pár dolgot, van hogy ők is turmixot isznak (nem fehérjeturmixot persze) egy kis zabkeksszel.

Ezt a vegán fehérjeport én reggelire szoktam inni, kókusztejjel, banánnal vagy avokádóval turmixolom össze, néha teszek bele egy kis zabpelyhet is, és már indulhat is a reggel. Ezzel a kombóval ebédig én nem vagyok éhes, jól megy a munka és a reggeli sport is, van energiám.

Az ízét is érdemes megemlítenem, mert ezidáig olyan vegán fehérjeporokat ittam, amiknek elég mű íze volt, ennek a pornak pedig kimondottan ízlik a csokis-vaníliás enyhe ízesítése, és gyümölccsel összeturmixolva kimondottan finom!

A Hush & Hush márkának több terméke is van, érdemes kipróbálni őket, erre a LINKRE kattintva minden infót megtalálsz!

Ez is tetszeni fog