Quantcast

Primark

pottyos

Primark, egy ír cég, melynek már Bécs mellett is van üzlete! ..és hogy miért is örülök ennek annyira? Hihetetlenül olcsón juthatunk hozzá, teljesen jó minőségű cuccokhoz úgy ruhákhoz, mint lakberendezési dolgokhoz egyaránt.

Primark, egy ír cég, melynek már Bécs mellett is van üzlete! ..és hogy miért is örülök ennek annyira? Hihetetlenül olcsón juthatunk hozzá, teljesen jó minőségű cuccokhoz úgy ruhákhoz, mint lakberendezési dolgokhoz egyaránt. Én Angliából ismertem ezt a márkát, így nagyon megörültem amikor megláttam a Shopping City Süd-ben a hétvégén. Parndorftól még tovább kell mennünk Graz felé, és ott található ez a hatalmas bevásárló központ rengeteg üzlettel, bő egy napot érdemes rászánni, így nem ajánlanám gyerekkel az utat, viszont rengeteg ruhát és ajándékot (nem csak ruhát) tudunk nekik venni, olcsón. Csak a Primarkban 2 órát töltöttünk.

primark

A kislányomnak vásárolt ruhákat fotóztam le, azt hiszem elég annyit mondanom, hogy a pólók darabja 2 EUR volt?! A fiamnak 6 EUR-ért vettem szuper Lego Star Wars-os pizsit..

primark5

Magamnak jó pár fittness rucit vettem, és ahogy látható a képen, nagyon jól néznek ki, első ránézésre a minőségük is teljesen rendben van, de ezt majd nyílván csak használat után fogom tudni megmondani hitelesen. Hatalmas jó vastag, puha fürdőlepedőt/törülkzőt 9.90-éert árultak..

Szóval, aki Bécs felé jár, semmiképp ne hagyja ki a Primark-ot, igazi kincsekre lelhet az ember.

 

 

2015. január 15.

Ez is tetszeni fog