Quantcast
Kezdőlap Aktuális Programajánló – Költségkímélő kikapcsolódás

Programajánló – Költségkímélő kikapcsolódás

pottyos

Előfordulhat, hogy az elmúlt időszakban ti is kicsit többet költöttetek, így a tavaszi szünet és húsvét utáni hétvégére ez alkalommal olyan programokat gyűjtöttünk össze, amelyek nem rengetik meg nagyon a családi kasszát.

 

Előfordulhat, hogy az elmúlt időszakban ti is kicsit többet költöttetek, így a tavaszi szünet és húsvét utáni hétvégére ez alkalommal olyan programokat gyűjtöttünk össze, amelyek nem rengetik meg nagyon a családi kasszát.

mesehosok ejszakajaA Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kőbányai részlegében mindig történik valami izgalmas. Októberben Halloween-éjszakával készültek, decemberben ellátogatott hozzájuk a lappföldi Mikulás, április 1-jén este pedig megrendezik az immár hagyományosnak mondható Mesehősök éjszakáját. A 8 órakor kezdődő ingyenes eseményre nem csak felnőtteket, de családokat is várnak, az alsó korhatárt csak a lefekvés időpontja határozza meg.

legonexoUtolsó állomásához érekezik a LEGO lovagi torna roadshow, így ha eddig lemaradtatok róla, vagy annyira tetszett, hogy ismételni szeretnétek, akkor ezen a hétvégén péneteken és szombaton még elcsíphetitek az eseményt a Westendben. A legifjabb apródokra fontos küldetések várnak, melynek teljesítésével igazi lovaggá válhatnak. A NEXO KNIGHTS lovagi torna mellett a LEGO Friends rajongókat Friends sarokkal, a legkisebbeket LEGO DUPLO medencével várják.

zongoraA MOM Kulturális Központban kerül sor vasárnap ifj. Balázs János zongorabemutató koncertjére. A 3-14 éves gyerekek és szüleik számára szervezett látványos hangversenyen zenetörténeti érdekességeket, a hangszer történetét ismerhetik meg és a legszebb művekből hallhatnak válogatást az érdeklődők. A korábbi időpontra az óvodás, a későbbire az iskolás korosztályt várják. A részvétel ingyenes, az előzetes regisztrációról azonban ne feledkezzetek el!

godollo arboretumBudapesten és környékén számos szebbnél-szebb botakinus kert is várja a jó levegőre vágyókat. Talán ezek közül kevéssé ismert a Gödöllői Erdészeti Arborétum. A több mint száz éves park különlegessége, hogy olyan erdészeti növénygyűjtemény, ahol a fafajokat a velük kialakult társulásokban, erdőszerűen, a jellemző cserjék kíséretében láthatjuk. Az arborétum a hét minden napján látogatható, a belépés ingyenes.

Forrás: Szélforgó

Ez is tetszeni fog