Quantcast
Kezdőlap Aktuális Programajánló – Továbbra is ünnepi hangulatban

Programajánló – Továbbra is ünnepi hangulatban

pottyos

Még alig kezdődött el a december, és hipp-hopp már itt is van advent harmadik hétvégéje. A hó ugyan nem esik, az időjárás is inkább a novemberi ködös napokat idézi, de egy-két jól megválasztott családi program minden bizonnyal segít benne, hogy ünnepi hangulatba kerüljünk.

 

Még alig kezdődött el a december, és hipp-hopp már itt is van advent harmadik hétvégéje. A hó ugyan nem esik, az időjárás is inkább a novemberi ködös napokat idézi, de egy-két jól megválasztott családi program minden bizonnyal segít benne, hogy ünnepi hangulatba kerüljünk.

eurocenterKarácsonyi készülődés az EuroCenterrel – december 12. szombat
Az óbudai Atrium EuroCenter tavalyi sikeres karácsonyváró eseménye után, idén is mindenkit szívesen lát a karácsonyi készülődés idején. December 12-én délután ingyenes családi délutánra várnak kicsiket-nagyokat Tóth Andi, Szalóki Ági és Kolompos koncerttel, kézműves programokkal és Az ének iskolája közreműködőivel.

 

 

obuda adventÓbudai adventi vásár
S ha már Óbudán vagyunk, látogassunk ki a Fő térre, Budapest egyik leghangulatosabb adventi vásárára. A népművészeti portékák megcsodálása után, a gyerekek kipróbálhatják a műemlék körhintát, vasárnap délután kisállat simogatóval és adventi műhelyfoglalkozásokkal is kedveskednek nekik. A színpadon péntektől vasárnapig egymást követik a zenés programok. És ha a gyerekben még mindig van egy kis energia (van!), akkor a koripályát se hagyják ki.

jegpalyaHová menjünk korcsolyázni?
Apropó, korcsolyapálya. Gyerekprogram helyszíneink között a Sport kategóriában Budapest szinte összes olyan jégpályáját összegyűjtöttük, ahol lehetőség van közönségkorcsolyázásra. Ezen kívül egy olyan összeállítást is készítettünk, amelyben az ingyenes koripályákat mutatjuk ne nektek.

 

 

palyabeaPalya Bea Altatok című koncertje – december 12. szombat
Egyik legnépszerűbb énekesnőnk, Palya Bea családoknak szóló műsora, az Altatok a Puskin Kuckó szombat délelőtti programján. Bár az énekesnő saját bevallása szerint már egy ideje az „írógépben voltak”a főként bölcsis és ovis korosztálynak szóló dalok, megszületésükhöz a végső lendületet hasában rúgdalózó kislányától kapta. Ezért is különleges ez a műsor, és nem csak karácsony előtt ünnepi. A Szélforgó csütörtökig tartó Facebook nyereményjátéka keretében most egy családot látnak vendégül az előadásra.

 

 

 

teli sportagvalasztoTéli Sportágválasztó – december 13. vasárnap
A jó hangulathoz nélkülözhetetlen, hogy még télen is annyi időt töltsünk a szabad levegőn, lehetőleg mozgással, amennyit csak tudunk. Remek lehetőséget biztosít erre a Téli Sportágválasztó rendezvény, amelyet december 13-án, vasárnap rendeznek meg a Városligeti Műjégpálya egy lezárt részén és a Vajdahunyadvár előtti területen. A legnépszerűbb téli sportok mellett olyan különlegességeket is ki lehet próbálni, mint a bandy vagy a jégvitorlázás. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Forrás: Szélforgó

Ez is tetszeni fog