Quantcast
Kezdőlap Ti írtátok... Ricky Martin háromszoros apuka lett

Ricky Martin háromszoros apuka lett

Kovács Móni

2009 nyarán nők millióit forrázta le a hír: kedvenc énekesük meleg! Az akkor már elvált, de több mint 14 évig házasságban élő sztár nyilvános coming outjára 2010-ben került sor saját weboldalán. Rickynek 2008-ban születtek ikrei egy béranyától, és most újabb taggal bővült a család.

Évekig, talán egy évtizedig is tartottak a találgatások Ricky Martin szexuális orientációját illetően, de kicsit mindannyian reménykedtünk, hogy lehetünk nála befutók. Néhány interjúban ő maga is biszexuálisnak vallotta magát, míg 2009-ben nyilvánosságra nem került az igazság. Végül egy szíriában született svéd festőt és művészt, Jwan Yosefet választotta élete második párjául, akivel 2017-ben titokban össze is házasodtak.

Az Instagramon, 2019. január 1-jén jelentették be a nagy hírt: új családtag érkezett hozzájuk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ricky (@ricky_martin) által megosztott bejegyzés,

„Földöntúli boldogsággal jelentjük be, hogy immár egy egészséges kislány, Lucia Martin-Yosef szülei vagyunk. Nagyon különleges a mögöttünk álló időszak és alig várjuk, hogy megtudjuk mit tartogat számunkra a jövő. Csodás bátyjai, jómagam és Jwan is azonnal beleszerettünk Luciába ❤.”

Két fiát, Matteot és Valentinot, Yoseffel együtt nevelik. „Ha a gyerekek arról kérdeznek, miért van két apukájuk, azt válaszolom, hogy mi egy modern család tagjai vagyunk” – mondta az Out magazinnak adott interjújában. „Ez csodálatos szabadságérzettel tölt el.”

Ricky 1999 óta teljes mellszélességgel támogatja az emberi jogokat hiszen ekkor alapította meg a Ricky Martin Alapítványt, ami jelenleg az embercsempészet ellen küzd, majd később, 2003-ban a UNICEF jószolgálati nagykövete is lett ahol a gyermekek számára igyekszik egy jobb világot teremteni.

Mindig is fontosak voltak számára a gyerekek, ez bebizonyosodott magyarországi koncertjén is, amikor koncertje előtt találkozott és beszélgetett hátrányos helyzetű 12-17 év közötti tinédzserekkel, jobbnál-jobb tanácsokkal látva el őket.

A jövőre nézve is nagy terveik vannak férjével:

„Szeretnék még négy pár ikret. Óriási családot szeretnék, de jelenleg nagyon sok dolog zajlik körülöttünk – munka, esküvő.” – mondta Martin a Golden Globe vörös szőnyegén. „Rengeteg minden történik most éppen, először igyekszünk felállítani egy fontossági sorrendet, aztán pedig készülünk arra, hogy még több gyermekünk legyen.”

Az a helyzet, hogy azok számára, akik szeretnének rosszat mondani Ricky Martinról, rossz hírünk van: nem fog menni. Sok boldogságot az új jövevényhez, és további sikereket az „álomcsaládhoz” Ricky!

Kiemelt kép forrása: https://akns-images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2017828/rs_1024x767-170928122249-1024-ricky-martin-modern-luxury.jpg?fit=inside|900:auto&output-quality=90

Ez is tetszeni fog