Quantcast
Kezdőlap Aktuális Scarlet kezelés – Royal Clinics

Scarlet kezelés – Royal Clinics

Pöttyöslabda

Egy bizonyos kor felett mindenki szeretne fiatalabb arcbőrt, de természetesen megszenvedni nem szeretnénk miatta. Szerencsére nem is kell!


Fiatal korunkban arcunk a járomcsontnál szélesebb és az áll felé keskenyedik, idősebb korban pedig ez a V-alak megfordul. A kötőszövetek megereszkednek, ráncok alakulnak ki, kitágulnak a pórusok, a szövetek elvesztik volumenüket, nemcsak az arcon, hanem nyakon és testen is.

Én most leszek pár hónap múlva 40 éves és ezt a változást már érzékelem az arcomon, bár nagyon szerencsés genetikával rendelkezem, eljött az idő, hogy foglalkozni kezdjek a bőrömmel, mert így egy picit lelassíthatom az öregedés folyamatát! Az öregedéssel nekem amúgy nincs semmi bajom, egy teljesen természetes folyamat, csak ha valamit tudok tenni a bőrömért, azt meg is teszem, és nem szeretnék továbbra sem idegen anyagokat befecskendeztetni az arcomba.

ScarLet RF kezelés hatékony fiatalító, mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás, egyesíti az orvosi rádiófrekvencia korábbi hatásait, mindezt kivételes kezelési pontossággal, elősegíti a kollagén termelést. Mivel a bőrt közvetlenül melegíti a bőrbe szúrt apró tűkön át, minimalizálja a bőr felszínének sérülését, ezáltal a felépülési idő is minimális.

Mikor alkalmazható?

Egész évben, fiatalkorú (pl. aknés hegek vagy túlzott faggyútermelés, tág pórusok) pácienstől kezdve idősebb korig, a már kialakult problémák orvoslására (megereszkedett, laza, ráncos bőr, hajszálerek, pigmentáció).

Hogyan történik a ScarLet RF kezelés?

Fél óráig kapunk az arcunkra egy érzéstelenítő krémet, majd ezt lemosva kezdődik meg a kezelés.

A kezelőfej bőrhöz érintésekor egyszerre 25 mikrotű hatol a bőrbe. A tűk szúrását automatikus rendszer szabályozza, biztosítva ezáltal az egyedülállóan egyenletes tűszúrás mélységet.

Ezeknek a tűknek a segítségével a pulzáló rádiófrekvencia leadása teljes mértékben kontrollált, és a kívánt mélységben hat.

A bőrt hihetetlenül pontosan, 0,5-3,5 mm vastagságban kezeli, a kezelés mélysége 0,1 mm-es közökkel állítható.

Milyen problémákra ajánlott a kezelés?

Ráncos bőrre (szemkörnyékre, megereszkedett szemöldökre, a száj sarkában kialakult redőkre és elmélyült orr-ajak barázdákra), a tág pórusú bőrtípusokra, a rozacea megjelenésének javítására, a hegek korrigálására. Ajánlott azoknak, akik szeretnének teltebb orcákat, és határozottabb, feszesebb állvonalat, szebb nyakat és dekoltázst.

A ScarLet RF kezelés hatásai:

 • növeli a szövetek volumenét
 • egyenletesebb bőrfelszínt biztosít
 • csökkenti a ráncokat
 • feszesít
 • a kisebb hegeket elhalványítja
 • összehúzza a pórusokat
 • csökkenti a faggyútermelést
 • kezeli a tágult ereket, a kipirosodást
 • halványítja a pigmentációt

Ismétlések:

A legjobb eredmény érdekében kb. 3 alkalommal javasolt a kezelést igénybe venni, 4 hetes időközönként. A valós eredmények kialakulásához, 4 hét szükséges teljesedik ki és válik láthatóvá.

6 ÉRV A TŰS ARCFIATALÍTÁS MELLETT (Scarlet RF)

A rádiófrekvenciás mikrotűs Scarlet RF első hallásra valami drasztikus beavatkozásnak tűnhet, de ha kicsit beleássuk magunkat be kell lássuk, az egyik legkíméletesebb és legtermészetesebb bőrfiatalító módszer. Annyira kíméletes, hogy még a szemhéj hajszálvékony bőrén és a nyakon is használható!

Nézzük mi az a 6 nyomós érv, amelyek miatt érdemes rászánnunk magunkat:

 1. Látványos fiatalodást nyújt: az arcunk visszanyeri régi kontúrjait, a megereszkedett bőr ismét telt, rugalmas lesz.

Hogyan? Képzeljük el, amint rövid idő alatt 15 000 apró tűszúrás éri arcbőrünket, és közben a tűk teljesen kontrollált körülmények között, rövid időre 60 °C-ra melegítik a bőr mélyét. A hatás fenomenális!

 1. Duplán hatékony: a rádiófrekvencia általi hőhatás következtében a bőr feszességét biztosító kollagén rostok jelentősen összehúzódnak, azonnali liftinghatást garantálva. A tűszúrások hatására beindulnak a bőr öngyógyító folyamatai, növekedési faktorok szállnak harcba a bőr öregedési folyamataival szemben.

 

 1. Természetes hatású: a kezelés a bőr saját építő folyamatait serkentik. Hosszú távon megnövekszik a kollagén és elasztin rostok száma, a bőr feszesedik, a pórusok szűkebbé válnak, és az idő múlásával megereszkedett szövetek tónusosabbak lesznek. A hatás a kezelés után 3-4 héttel kezd láthatóvá válni, de a hosszú távon még sokáig javít a bőr megjelenésén.

 

 1. Gyógyulási idő nincs: csupán átmeneti bőrpírt okoz. Más, hasonlóan hatékony arckezelésekkel szemben nem jár bőrsérüléssel. Mivel a Scarlet RF kezelés közvetlenül a bőr mélyebb rétegeiben hat, a bőrfelszínt kíméli, a tűk rendkívül vékonyak, így vérzést, látható felszíni sérülést nem okoznak.

 

 1. Biztonságos: rendkívül precízen beállítható a kezelendő bőrfelület vastagságától függően, hogy a tűk mennyire mélyen hatoljanak a bőrbe (0,8-3 mm-ig). Olyannyira kontrollált az eljárás, hogy még a szemhéj vékony bőre is kezelhető a géppel, amitől egyedivé válik a Scarlet RF kezelés.

 

 1. A kezelés előtt a bőrfelületet lidocain tartalmú krémmel keni be a bőrgyógyász, majd a hatóidő letelte után (kb. 20 perc) kezdődhet a kezelés. A bőr regenerálódását tovább segíti a Royal Clinics szakértője által a bőr problémájához kiválasztott hatóanyag alkalmazása és a bőr kezelés utáni visszahűtése géppel vagy speciális maszkkal.

 

A kezelés után minimálisan kipirosodott az arcom, de vékonyan rákentünk alapozót, és teljesen vállalható volt már a kezelés után azonnal.

Mivel én elég vékony vagyok, és ezért csontosabb az arcom is, így nekem érzékeny volt azokon a részeken, ahol vékonyabb a bőr, főleg a szem környékén, de ez csak egy pár perces kellemetlenebb érzés, a többi részen pedig szinte nem is éreztem, amikor a tűk az arcomat érték.

A kezelés nem olcsó, de a különböző akciókért érdemes figyelni a Royal Clinics weboldalát!

Ez is tetszeni fog