Quantcast
Kezdőlap Ti írtátok... Sikítófrász

Sikítófrász

pottyos

Az úgy van, hogy épp költözünk. A régi lakásban MÁR nem, az újban MÉG nem lakunk, ráadásul apósomék nyaralni mentek, ezért mi vigyázzuk a teljes házat, a tyúkokat, és locsoljuk a kertet férjurammal, 9 hónapos kisfiammal, és Tipli kutyánkkal. Nem mondom, vannak problémáim a lakással (Eddig kétszer hívtam magamra a SWAT-ot (véletlenül beriasztottam a lakást, és hát épp volt idebenn valaki), kidurrantottam egy izzót a mosókonyhában, és eltörtünk a fiammal egy mini hinta falovat. Gondolom nem teljes a leltár, de legyen elég ennyi (a felzabált csokikról inkább hallgatok)

sikitofrasz

sikítófrász.

fogzó gyerek épp elalszik. gilingalang. megjött a Tesco rendelés. gyerek kiságyba bedob. nem kel fel. anya elindul kifelé (körbe, mert az első ajtót nem bírja kinyitni), mire kutya felugat. gyerek felsír. zokog. anya vissza. izzadt atlétás gyerekre törölközőt dob, felnyalábolja, újra elindul. kapu nyit, árut számolatlanul átvesz. fél kézzel. visszacsattog. gyerek szeméből álom ki. gyereket felöltöztet. körbe előrecsattog babakocsistul, ébredt gyerekestül. bosszankodik, hogyazakuuvaajtó ménemnyílikmáá pedig reggel is próbálta. semmi. megnézi ajtót. ja hogy eddig is nyitva volt. akkor reggel csak sikerült kinyitni. gyerekkel babakocsival megy pár kört a kertben hátha elalszik. nem. kutyáról sarat letörli. gyereket hátára veszi. gyerek nyűglődik. áru behoz. anya kezébe kerül két almás táska. földöntúli boldogság. 11 és még nem evett. 3 perc alatt mindkettő eltűnik. áru kipakol. gyereknek alma-körte kombót főz pépnek, mert még a gyerek is csak tejet evett. nyűgös továbbra is. már mindketten azok. gyereket levesz. szoptat. elalszik. anya mehet ebédet főzni.

előre pucolt hagyma villámgyorsan felkockáz. másik hagyma pucol, felkockáz. olaj, hagyma, só. pirul. hús. pirul. paradicsomszósz, gulyáskrém, pirospaprika, babérlevél, bazsalikom, feketebors, mitrakjakmégbele? nincsittmianeveannak. zöld. mindegy. addig a három napos ebéd be a mikróba. jóleszaz. megmelegedett. főzés tovább. citromlé belefacsar. megrottyan. VÉGRE EHETEK!!!! gyerek felsír. mégse ehetek. gyerek kihoz. mesét néz. anya énekel. gyerek nyűgös. cici. gyerek mosolyog. kutya nyűgös, labdát hoz. kutya játszik a gyerekkel. anya játszik a gyerekkel meg a kutyával. namostmárelégvolt! anya végre eszik. 5 perc ebédidő. tejeskávé. kókusztejes, mert a gyerek tejfehérje allergiás. nagy levegő. irány a kert!

Kovács Mónika

Ez is tetszeni fog