Quantcast
Kezdőlap Ajánló SUPkids tábor a Lupán

SUPkids tábor a Lupán

Spuriga Dóra

Egy tábor, amit jó szívvel ajánlok, mivel már kétszer is kipróbáltuk! Sok mozgás, strandolás, játék, és ezt egész nap a szabad levegőn, kis csoportban. SUPkids tábor a Lupán!

Mindig nehéz kérdés, hogy milyen tábort válasszunk a gyereknek nyárra. Tavaly egy olyan tábort sikerült találnom, amiből utána még repetáztunk is, mert annyira jól érezték magukat a gyerekek, és idén sem hagyjuk ki.

Mozgás, szabad levegő, víz, SUP, gyerekjóga, vízi ugrálóvár (WIBIT), kézműveskedés, és finom kaják, és maximum 10 fős létszám.

Mi más kell egy gyereknek?! J

Szabad napjaimon én is kimentem a Lupára, és együtt SUP-oltunk a gyerekeimmel, jó kis közös élmény volt, és még nekem is fejlődött a pár óra alatt az egyensúlyérzékem, nemhogy nekik az öt nap alatt.

Persze én is aggódtam az elején, hogy a Lupa tó mély, és alig mertem otthagyni a gyereket, de mivel folyamatosan felügyelet alatt vannak és ráadásul kötelező a mentőmellény használata, így megnyugodtam.

A fiamat a táborok után nem kellett altatni, mert kiszívta az egész napos strandolás, és a SUP élménye. Pénteken pedig az volt reggel az első kérdése, hogy mehet-e jövő héten is..

 

Több infó a táborról és az időpontokról ITT

Ez is tetszeni fog