Quantcast
Kezdőlap Aktuális Terhes vagy? Akkor ezt érteni fogod

Terhes vagy? Akkor ezt érteni fogod

pottyos

Több módon lehet beszélni a terhességről, egy dán nő most képregényes formában ábrázolta a “színfalak mögötti” jeleneteket.

kepregeny 02

Mert ha elfogy a csoki, az egy természeti katasztrófával ér fel. Komoly könnyeket okozhat minden állatos és kisbabás reklám, ha kiszavazzák a kedvenced a tehetségkutatóból, vagy ha kiderül, hogy a rendelt pizzádról lefelejtették az extra feltétet.

kepregeny 03

Azt hitted, majd csak a hasad lesz nagy? Ugyan. Megduzzad a kezed, a bokáid, hogy egy kicsit se érezd komfortosan magad.

kepregeny 04

Támadnak a hasfogdosók! Ha valaki terhes pocakot lát, azonnal ingerenciát és jogosultságot érez rá, hogy megnézze: érzi-e, hogy a baba épp mozog.

kepregeny 05

Felvenni a cipőt… a 36. hét után komoly kihívás! Azt javasoljuk, ilyenkor már csak a papuccsal próbálkozz.

kepregeny 06

A névválasztás. Nem is gondolnád, mennyi embert utálsz, amíg el nem kezdesz nevet választani a gyereknek. Aztán hamar kiderül, hogy szinte minden névhez tudsz egy ellenszenves arcot társítani!

kepregeny 07

Álmatlanság. Kispárna, nagy párna, külön ágy, puha és puhább takaró, már mindent kipróbáltál. És mégsem tudsz elaludni. Nyilván a terhesség felkészít a szülés utáni időszakra, amikor már valóban soha nem fogsz egy jót aludni többé.

kepregeny 08

A terhesség vége felé, ha leejtesz valamit, két választásod van. 1. A lábujjaidat használva megpróbálod az említett tárgyat felnavigálni a lábadon a hasad felé, hogy elérd. 2. Hagyod a fenébe.

kepregeny 09

Talán te azon szerencsések közé tartozol, aki nem ébred az éjszaka közepén kínzó vádligörcsre. Akkor örülj a mázlidnak!

Line Severinsen akkor kezdte a képregényt rajzolni, amikor 2012-ben első gyermekével volt várandós. Mára népszerű Instagram profilján nevetteti meg a kismamák ezreit.

Forrás: babyology.com.au

Ez is tetszeni fog