Quantcast
Kezdőlap KedvencekJátékok Top 10 játék karácsonyra!

Top 10 játék karácsonyra!

pottyos

Top 10-es karácsonyi játék lista 🙂 a képekre kattintva megnézheted a többi választékot is!

Top 10-es karácsonyi játék lista 🙂 a képekre kattintva megnézheted a többi választékot is!

 

 1. Jó éjt puszi kártya társasjáték
a játék végén annyi puszit, dalt, simogatást kapunk, amennyi a kezünkben maradt kártyák mutatnak. Gyűjtsd be a lehető legtöbb lapot, mielőtt a következő 3 lapot kapnád. 3-6 éveseknek ajánlott kártyajáték. A Djeco kreativitást és gondolkodást fejlesztő termékei minden korosztály számára izgalmas pillanatokat ígérnek! Ötletes, izgalmakkal teli játék, kiváló ajándék!

djecojoejtpuszi

2. Janod mademoiselle babaház
Kis, egyemeletes rózsaszín Mademoiselle babaház.Minden gyermek álma ez a gyönyörűen berendezett fa babaház! A fehér-rózsaszín házikó teteje és oldalai kinyithatóak, csakígy a ház ablakai és ajtói is.10 db bútordarab áll a rendelkezésedre, hogy a házikó két akója számára kényelmes, ízléses otthont rendezz be. Ők már nagyon várják az új kis lakberendezőjüket, és azt, aki életüket nap, mint nap irányítja. A játékos pillanatokat hasznossá tevő Janod cég alapelve; a gyermekek fejlődésének elősegítése

janodbabahaz

3. 100 db-os szerelő szett
Kicsi barkács, elő azzal a szerelő szettel! Dolgozz és alkoss, mint a felnőttek! 100db-os készlet áll rendelkezésedre, hogy a francia Janod cég által készített, kiváló alapanyagú és minőségű darabkákat pontosan, odafigyeléssel összetedd. A játékos pillanatokat hasznossá tevő Janod cég alapelve; a gyermekek fejlődésének elősegítése. Kreativitást fejlesztő játékaik mókás hangulatot varázsolnak a gyerekszobába.

janod1

4. Golyópályák
A QUADRILLA® golyópályák, a szivárvány különböző színeiben pompázó tömbökből és sínekből állnak. Az üveggolyók a gyorsulásukat, és így a sebességüket is a tömbökben átvezető függőleges furatoknál történő, leesésnél kapják. A síneket mindig vízszintesen kell beépíteni, ez biztosítja azt is, hogy az adott pályaszakaszt mindkét irányba igénybe tudjuk venni.
A QUADRILLA® golyópálya végtelen lehetőséget tartogat, és segít a 3 dimenziós gondolkodás elsajátításában. A nagyon egyszerűtől a nagyon komplex építményekig bármit megépíthetünk, csak a saját és gyermekünk képzelőereje, illetve kreativitása szab határt annak, hogy mit álmodunk és építünk meg a QUADRILLA®-ból.
A játék élvezete abban rejlik, hogy az üveggolyókat folyamatosan látjuk a pályájukon, ahogy gurulnak. Megállíthatjuk azokat, akár irányt is változtathatunk. Megunhatatlan, mivel számtalan variációjú pálya építhető belőle. Inspirál a kísérletezésre, lehetővé teszi fizikai törvényszerűségek játékos megfigyelését. Akár 1 méter magas golyópálya rendszert is építhetünk, mindig máshogyan, mindig másikat.

quadrilla1 quadrilla2

5. Barkácsolós, szerelős játékok fiúknak:

barkacsolas

 

6. 4M kreatív kötőszett
Ha szeretnél megtanulni kötni, akkor csupán a 4M készletét kell beszerezned és indulhat is a tanulás! Csak kövesd a használati utasítást és készítsd magadnak igazán egyedi, kötött cuccokat, melyeket mindenki irigyelni fog!A doboz tartalma: – 1 pár 6 mm-es kötőtű (a boltokban 6-os kötőtűként lehet megvásárolni) műanyag varrótű különböző színű fonalak 4 db gomb használati utasítás

4Mkotoszett

7. Siku fém autómodellek:
A Siku játék modellek majdnem kizárólag cinkből készülnek, így megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági elvárásoknak, ezért is adnak hosszú távú örömöt a gyerekeknek. Erősek, de egyben rugalmasak is, megengedve ezzel a gyerekeknek, hogy élethűen szimulálják a mindennapi eseményeket az építkezéseknél, mezőgazdaságban vagy autóutakon. Mivel polimereket és PVC-t nem tartalmaznak a játékok ezért kielégítik az Európai Unió erre vonatkozó előírásait is, ezenkívül minden egyes piacra kerülő darabot független Ügynökségek ellenőriznek (pl.: TÜV, German Technical Inspection Agency).

sikuosszes

8. Schleich figurák. Tündérek, katonák, sárkányok, dínók, állatok:
A kis kezekre méretezett, kreativitást és képzelőerőt fejlesztő játékokat szülők, tanárok és zoológusok segítségével fejlesztik ki. Kiváló minőségű, szakértők által veszélytelennek minősített játék.

schleichuj3 schleichuj2

9. Smart Games logikai fejlesztő játékok:
A Smart Games játékok alapelve a játszva tanulás..
Ezek a játékok gondolkodási rutint alakítanak ki a velük való foglalkozás során, amiben természetesen előnyös, ha van segítőtárs, de ez a későbbiekben már nem feltétel. Talán a legjobb kifejezés rájuk: a gondolkodási önképzők!

smartgames1 smartgames4

10. Kirakó, puzzle:
A puzzle-t általában mindenki szereti: a gyerekek amiatt, mert színes, érdekes, sikerélményekkel kecsegtető játék, a szülők pedig azért, mivel úgy gondolják, hogy olyan játék, amely nem csak szórakoztat, de fejleszti is a kicsi kézügyességét. S ebben teljesen igazuk is van!
A puzzle olyan játék, amelyet már kisgyermekek is űzhetnek, és amely jó hatással van a kombinációs készségre, fejleszti a térlátást és a koordinációt, és segít az olvasáshoz, az íráshoz, a problémamegoldáshoz szükséges készségek elsajátításában.

puzzle2 puzzle5 puzzle4

Ez is tetszeni fog