Quantcast
Kezdőlap Aktuális Újdonságok a cirkuszpedagógiában

Újdonságok a cirkuszpedagógiában

Pöttyöslabda
cirkusz

Aktív, élményekkel teli cirkuszpedagógiai konferenciára invitálja az érdeklődőket a Magyar Zsonglőr Egyesület december 8-9-én, a XI. kerületi, Soproni út 19. alatti Inspirál Cirkuszközpontba. A két tartalmas nap a Zsonglőr Egyesület idei évének izgalmas eredményeit, újdonságait tárja elénk, workshopokkal, mini-képzésekkel, gyakorlati és elméleti formában is érzékletesebbé téve azt.

A cirkuszpedagógia használata az ifjúsági munka területén, a zsonglőrködés a hatékony tanulásért, az adaptált cirkuszi eszközök és módszerek a speciális igényű- és/vagy fogyatékkal élő csoportok segítésére – mások mellett ezek is témái lesznek az ’Újdonságok a cirkuszpedagógiában’ c. konferenciának. A két nap alatt lesz zsonglőr játékok bemutatója, partnerakrobatika, csoport és páros játékok és számos további izgalmas aktivitás. Gallyas Veronika, az Inspirál Cirkuszközpont vezetője elmondta, „Ajánljuk mindenkinek, aki cirkuszt oktat, vagy a cirkuszpedagógia elemeit használja munkájában a szociális munka, az iskolai oktatás keretében vagy szabadidős tevékenység formájában.”

A program megvalósítását az Erasmus+ oktatási program tette lehetővé. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, bővebb információ itt: https://facebook.com/events/s/ujdonsagok-a-cirkuszpedagogiab/7149142378506131/

Ez is tetszeni fog