Quantcast
Kezdőlap Aktuális Végre otthon!

Végre otthon!

pottyos

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.

 

 

Pár napja néztük meg a Végre otthont! A boovok szeretni való kis figurák.. A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek. (port.hu)

 

Nagyon aranyos, szórakoztató kis film, jó beköpésekkel, nemcsak a fiam, hanem még én is jókat mosolyogtunk a moziban 🙂

vegreotthon2

vegreotthon

Ha valami jó mesét látunk, mindig megnézem az Apple Storeban, hogy van-e hozzá valami jó kis alkalmazás, és szerintem ez is egy jól sikerült app lett:

https://itunes.apple.com/us/app/home-boov-pop!/id901517123?mt=8

 

 

2015. április 12.

 

 

Ez is tetszeni fog