Quantcast
Kezdőlap Aktuális Vidám szendvicsek

Vidám szendvicsek

pottyos

Amikor közeledik a hétvége egyre erősebben hajt a vágy, hogy valami pluszt vigyek a reggelibe. De természetesen ezek a vidám szendvicsek a hétköznapokat is színesebbé tehetik, ha van rá időd. Mivel az otthoni alapanyagokból dolgozom, ezért mindig aznap találom ki, hogy milyen figura lesz a tányéron. És hidd el, ez mindig sikert arat, csak győzd elkészíteni.

Amikor közeledik a hétvége egyre erősebben hajt a vágy, hogy valami pluszt vigyek a reggelibe. Ha épp nem megyünk délelőtt sehova (vagy később megyünk és van időnk), akkor jöhet a vidám szendvicses reggeli. Szerencsére ilyenkor a törpék is tovább alszanak, van időm megcsinálni a cuki szendvicskéket. Mivel az otthoni alapanyagokból dolgozom, ezért mindig aznap találom ki, hogy milyen figura lesz a tányéron.

Íme néhány ötlet, ami nálunk már bevált:

171

images

cuki-szendvicsek-5

A szendvicsek belsejébe szabadon választott dolgokat tehetsz, hiszen te tudod, hogy kicsinyed mit eszik meg. (Nálunk mindig – mindenkor a tonhal krémes szendvics a befutó.)

sandwich

szendo3

A zöldségeket is nagyon jól lehet variálni, hiszen a gyermekek színvilágában nincsenek tabuk. (Nálunk az elején színre ment a zöldség evés. Pl.: piros – igen, zöld – nem. )

szendvicsmalacka

szendvics

 

….. és amiért ezekhez a vicces szendvicsekhez folyamodtam? Sajnos nálunk elég nagy gondok voltak a zöldség evéssel. Ha nem is elsőre, de ….hmmmm………..3 – 4. alkalomra már a zöldségeket is leeszegették a szendvicsekből. Természetesen így is be kellett segítenem viccelődve – játékosan, de megérte. És csak ennyi kellett hozzá!

 

 

 

 

Készítette: Bonar Odhiambo Palma
2015. 04. 28.

Ez is tetszeni fog