Quantcast
Kezdőlap Aktuális Zseniális leírása annak, milyen is a nyári szünet otthon a gyerekekkel

Zseniális leírása annak, milyen is a nyári szünet otthon a gyerekekkel

pottyos

A nyári szünet az az időszak, amikor végre nem kell időre menni sehova, amikor egész nap játék van, amikor sokat lehet kirándulni. Vagy, a nyári szünet az az időszak, amikor egész nap, minden nap ki kell találnod valamilyen elfoglaltságot, amikor meg kell szervezned az utazásokat, ami rengeteg logisztika, és amikor folyamatosan zsibonganak körülötted a gyerekek.

Egy háromgyerekes anyuka Facebook-oldalán foglalta össze egy vicces posztban, milyen is a nyári szünetben a napi rutin náluk. Minden ott kezdődött, hogy miközben az ebédet főzte, amikor a 8 éves fia megkérte, hadd menjen ki a postaládához, hogy ellenőrizze a leveleket. A négy éves fiának ezt persze felügyelnie kellett, így miután odaadta a kulcsot, a két fiútestvér elindult a postaládához.

Ő eleinte nyugodtan főzött tovább, mindaddig, amíg rá nem jött, hogy a két fia mást sem csinál egész nap, csak verekszik (mindenen), és hogy vajon akkor most is ezt teszik-e éppen. A hat éves lánya, aki szeret ezekről beszámolni, meg is érkezett a hírrel, hogy öccse és bátyja épp a postaláda mellett verekednek, amelynek tartalma, minden levél és szórólap, szanaszét hever az utcán.

Az anyuka persze otthagyta az ebédet, és elindult kifelé, hogy összeszedje a leveleket és a gyerekeket, de a négy éves, aki éppen a cipőviselés egyetemes intézménye ellen tüntet, már meg is lógott, hiszen a “mars vissza a kertbe” nem tűnt egy szimpatikus utasításnak.

Mezítláb, a betonon, persze elesett, de anyuka gyorsan utolérte, felkapta, és már ment is vele visszafelé. Addigra már a 8 éves is sírt, mert biztosra vette, hogy bajban van a szétszóródott levelek miatt. Összenyalábolta a gyerkőcöket, biztonságba jutottak, mind anya, mind csemeték lenyugodtak egy kicsit, mire anyukának eszébe jutott az ebéd.

Mit lehet ilyenkor tenni, lekapirgálta hát az égett részeket, a többi ehető.

Forrás: scarymommy.com

Ez is tetszeni fog