Quantcast
Kezdőlap Szabadidő 6+1 programtipp a nyári szünetre, ami semmibe nem kerül és az idegeidet is kisimítja!

6+1 programtipp a nyári szünetre, ami semmibe nem kerül és az idegeidet is kisimítja!

Éva Magazin

Anya, apa, nagyi, papi! Hipp-hopp pár nap és itt is a nyári szünet. A gyerekek a nyakunkon- mindenki nyakán- a nagy kérdés már csak annyi: mit csináljunk velük 12 hétig?!

12 hét nyári szünet. Szerintem tavaly is a hetek számával kezdtem el a nyári szünetről szóló cikkemet, amiben azt boncolgattam, hogy a közel 3 hónap vakációval megáldott gyermek milyen mondatokkal fog bombázni –ideggörcsig- és hogy hogyan kezeld az unatkozó gyerek szindrómát.

12 hét. Nem tudok elszakadni ettől a ténytől, és hogy őszinte legyek: ennek az évről évre ismétlődő ténynek a híre mindig olyan, mintha szívlapáttal vágnának hátba (meg merem kockáztatni, hogy tavaly is leírtam a szívlapátos példát, de ne legyen így…).

Tehát ott vagyunk, hogy realizáljuk a 12 hét fogalmát. Morzsolgatjuk, hogy hááááárooooom kerek hóóóóóónap.

Ilyenkor, ha tenger lenne a teraszunk végében, fejest ugranék a vízbe és csak hallgatnám a tengerfenék moraját, hogy megnyugodjak.

No de! Ugye nagy többségünk már feleszmélt a szünet kapcsán és betárazott egy s más programmal. Tábor sok-sok ezerért, a hőgutától lestrapált nagyi tovább strapálása, nyári 1 hetes családi nyaralás, ’oszt szevasz.

Én ezt mindig több irányból is kimatekozom, de akárhogy is számolom, mindig maximum 3 hetet fednek le a fenti programok.

Olvass tovább >>

Ez is tetszeni fog