Quantcast
Kezdőlap Szabadidő A természet csak rátok vár!

A természet csak rátok vár!

Pöttyöslabda

Most, hogy végre nem muszáj többé a négy fal közt ücsörögni, és a várost is elhagyhatjátok, biztosan neked is eszedbe jutott már, milyen lenne az erdőben mászkálni a gyerekekkel. Ha valamire, a természetjárás szeretetére érdemes nevelni a legkisebbeket, ezért itt az ideje, hogy átnézd a családi túrafelszerelést, és esetleg beruházz néhány új darabra.

A NOMAD© túrafelszerelései közt szinte mindent megtalálsz egy családi kiruccanáshoz, ezért mielőtt térképet ragadnál, és elindulnátok a vadonba, érdemes külön átgondolni, hogy mire lehet szükségetek nektek, valamint a gyerekeknek egy ilyen kaland során.

Holland minőség

Négy évtizedes tapasztalata révén a NOMAD© az egész családot túraeszközök és utazási kellékek széles választékával segíti, kollekcióikban például a legkisebbeknek is találsz hátizsákot. Termékeik emellett a szó szoros értelmében világhírűek, megjárták a csúcsokat hegymászó expedíciók keretén belül és a Párizs-Dakar Rally homokdűnéit, sőt, az északi sarkra is magukkal vitték őket a merészek. Függetlenül attól, hogy magadnak vagy a gyerekednek választasz ebből a márkából, fontos tudnod, hogy az összes termék vízhatlan és időtálló anyagokból készült.

Hő bent marad, víz lepereg

Ha gyerekekkel kirándulsz, elengedhetetlen, hogy bármilyen zord körülmények közt biztonságban tudd őket. Az 1978-ban kifejlesztett 3D Helixthermo® bélés felnőttet és kicsit egyaránt megvéd a hidegtől, a belőle készült kompakt és könnyű hálózsákokat egy gyerek is könnyen magával tudja vinni túrázni. A NOMAD© mérnökei azért munkálkodnak állandóan új technológiák kifejlesztésén, hogy termékeik még strapabíróbbak és könnyebbek legyenek a korábbiaknál, és hogy minél hosszabb ideig használhassák őket a vásárlók.

Végig veled vándorol

A többrekeszes, ivókulaccsal felszerelt övtáskák vagy az antishock túrabotok bármelyik természetjáró családnak jól jönnek, ha meghallják a vadon hívását. Érdemes ilyen minőségi, professzionális eszközökre beruházni, hogy a legkisebbek is átérezzék, a túrázás bizony komoly és felelősségteljes tevékenység.

Szóval ha természetjárásra szeretnéd felszerelni a családot, vagy a meglévő eszközeidet kiegészíteni, tégy egy próbát az Auchanban, ahol a NOMAD© termékcsalád számos darabja megtalálható egy kedvező promóció keretén belül 2020. október 14-ig. Akár 80% kedvezménnyel vásárolhatod meg a termékeket, ha használod Digitális matricáidat! Ehhez bővebb infót az auchan.hu/nomad oldalon találsz. Túrázz a családdal, túrázz a NOMAD©-dal!

Advertisement

Ez is tetszeni fog