Quantcast
Kezdőlap Szabadidő Újra itt az Everness Fesztivál – Családosoknak ajánljuk!

Újra itt az Everness Fesztivál – Családosoknak ajánljuk!

Pöttyöslabda

Augusztus végén nyitja kapuit az Everness Fesztivál, hazánk legnagyobb önismereti rendezvénye, mely kezdeti éveitől híres róla: különleges családi kikapcsolódást-feltöltődést nyújt. A Balaton-parti eseményen ezúttal is az önmagunk felé vezető módszerek és a közösségi élmények kapják a főszerepet – a szervezők hét színpadon öt napon keresztül várják a vendégeket.

-A fesztiválra a belépés 14 éves kor alatt idén is ingyenes, illetve szeretettel várjuk az apróságokat a Gyerekfaluban, ahol gyerekfelügyeletet is biztosítunk – mondja Klein-Szőke Viktória programgazgató. –  A kempingben mobilházas és sátorozós lehetőség is van, utóbbit a csemeték általában különösen élvezik, a szülőknek pedig egy határozottan pénztárcakímélőbb megoldás lehet. A terület amúgy gyönyörű fás-árnyas részen fekszik, így a hűsölés, délutáni pihenés is könnyedén kivitelezhető. A szállások-sátrak részlege távolabb fekszik a színpadoktól, ez nem véletlen, fontos számunkra, hogy aki pihenni szeretne, az ezt is megtehesse. Ha pedig ébren vannak a gyerekek, a strand és a különböző zenés-táncos programok számukra is jó szórakozási lehetőségekkel szolgálnak.

Ami a konkrét programokat illeti, a fesztivál mozgás-színpadairól idén sem hiányozhatnak Sőtér Saci NIA foglalkozásai, de lesz Ecstatic Dance, transztánc, Haka Zám Zolival, Tai-Chi Szommer Gabriellával és táncmeditáció is Dömény Katával. Hatha jógát tart Lőrincz Imre, jógát gongfürdővel Ládonyi Bori, Acro jógát Németh Eszter. A hangterápiás térben fellép többek között Karacs Ildi, a Deep Soundjourney és Ábrahám Beáta.

Az Everness Online Akadémia előadói színpadán is számtalan különféle programmal

találkozhatnak a látogatók. A kvantumfizika és a tudatos teremtés kapcsolatáról mesél majd Kiss Balázs Kunó, az önazonosságról és a tiszta kommunikációról Budai Gergely, a misztikus képességekről Egedi-Kovács Melinda, a bölcs, modern nő párkapcsolatáról Tari Valéria. Balogh Otto Buddha üzenetének 21.századi formája – Byron Katie 4 kérdése címmel tart előadást, míg Kereszty Andrástól a tudatos férfi útjáról tudhatnak meg többet az érdeklődők.

A zenei színpadokon fellép a Pachamama Band világzenei szövetsége, a különböző tradíciók világát elegyítő Gaia Tree, a Kirtan Jam, a Vágtázó Csodaszarvas és a Lanou zenekar. Régi ismerősként zenél majd a közönségnek a Samsara Boulevard és a Karma Pema Dorja Ölvedi Gáborral. Rituális táncörvénnyel készül a Holddalanap, egyszerre ősi és időtlen hangzásvilágával belső utazásra hív az Earthjam, illetve sprituális drum & bass zenét játszik majd a Tosoda Project.

Everness Fesztivál időpont: 2021. augusztus 25-30.

Helyszín: Balaton, Siófok-Sóstó

További információ: https://www.evernessfesztival.hu

Ez is tetszeni fog