Quantcast
Kezdőlap Aktuális Ajándékozz élményt játék helyett! 10 tipp

Ajándékozz élményt játék helyett! 10 tipp

Pöttyöslabda

Nem szeretnéd, ha idén is csak a játékkupac lenne egyre hatalmasabb karácsonykor? Ajándékozz élményt a gyermekednek! Adunk néhány ötletet, hátha találsz köztük olyat, amire még nem gondoltál. Hiszen mennyivel maradandóbb emlékek a közös élmények, mint a tárgyak!

1. Színházi bérlet

Ha a gyerkőc már nagyobbacska, egy gyerek-előadásokra szóló bérlet szuper élményeket szerezhet.

2. Állatkerti bérlet

Szereti a gyermeked az állatokat? Váltsatok éves bérletet az állatkertbe! Itt persze fontos, hogy el tudd magyarázni a gyerkőcnek, hogy ezzel most akárhányszor, bármikor elmehettek.

3. Belépő egy vágyott kalandparkba

Van egy kalandpark, amit a gyermeked már régóta szeretett volna kipróbálni? Legyen az az ajándék, hogy kiválaszthatja a dátumot, mikor mentek el együtt.

4. Kézműves foglalkozáson való részvétel

Kreatív és szeret alkotni? Egy foglalkozáson, kurzuson való részvételt is ajándékozhatsz neki.

5. Közös program egy barátjával

Szuper ajándék lehet, ha valamilyen programra neki és a legjobb barátjának veszel jegyet – persze egyeztetve a másik gyermek szüleivel. Így biztosra mehet, hogy ezt az élményt egy kis barátjával oszthatja meg.

6. Ültetős csomag

Ha gondoskodó és szeret ilyesmi dolgokkal matatni, egy ültetős pakk jó ajándék lehet, amiben közösen rejtitek el a magokat, locsolgatjátok, és együtt figyelitek, ahogy növekszik a növény.

7. Lovagló órák

A te gyereked lovagolt már? Csodás élmény lehet számára, ha kipróbálhatja a lovaglást.

8. Belépő bárhova

A fentieket kitágítva, szuper ötlet, ha valami olyat ajándékozol neki, ami egy közös program, ideális esetben persze egy olyan helyre, ahova már régóta vágyik.

9. Bármilyen kézműves szett

Szintén kitágítva a fentieket, bár ez tárgy, de élményt ad: minden olyan eszköz, amivel alkothat, létrehozhat dolgokat. Kis kerámiakészlet, festő szett, bármi lehet.

10. Kész programterv

Régi vágya sátorban aludni kinn az erdőben? Szervezz meg egy teljes közös kalandot, és részletezed neki minél alaposabban! Ha ezekre később kerül sor, az csak tovább növeli a várakozást, ami egy boldog, örömteli dolog.

Ez is tetszeni fog