Quantcast
Kezdőlap KedvencekJátékok Az új LEGO® Star Wars™ sisak építőkészletek előcsalogatják az építők sötét oldalát

Az új LEGO® Star Wars™ sisak építőkészletek előcsalogatják az építők sötét oldalát

Pöttyöslabda

Egy nem is olyan távoli galaxisban, a LEGO Csoport bemutatta a sokak által szeretett Star Wars™ termékvonal új szettjeit. Az új, gyűjthető és kiállítható sisaksorozatnak köszönhetően a filmek rajongói most bizonyíthatják hűségüket – és kiváló építési készségüket – a Birodalom felé. A kollekcióban megtalálható a LEGO® Star Wars™ Boba Fett sisak, a LEGO® Star Wars™ Birodalmi rohamosztagos™ sisak és a LEGO® Star Wars™ TIE vadász pilóta™ sisak.

Az új, még a Jedi építők számára is kihívást jelentő modellek magával ragadó építési élményt kínálnak a felnőtteknek, amely során a LEGO játékrendszerben alkothatják meg a kedvenc, ikonikus alakú és valósághű részletekkel ellátott intergalaktikus sisakjaikat. A modellek egy alaplapot és egy névtáblát is tartalmaznak, így ha kész az építés, otthon, az irodában vagy bárhol a galaxisban kiállíthatók.

Az alábbi, a Star Wars™ filmek emlékezetes gonoszai által inspirált új, megépíthető és kiállítható modellek április 19-től elérhetők a LEGO.com oldalon, illetve az online üzletekben:

  • LEGO®Star Wars™ Birodalmi rohamosztagos™ megépíthető sisak – ezzel az ütős, 18 cm magas modellel újraalkotható és kiállítható az ikonikus rohamosztagos, amellyel tiszteleghetünk a hatalmas Galaktikus Birodalom szárazföldi erői előtt.
  • LEGO®Star Wars™ Boba Fett megépíthető sisak – a 21 cm magas, kockákból megépíthető és kiállítható modell a mandalori sisak jellegzetes alakját idézi és a legendás fejvadászt ünnepli.
  • LEGO®Star Wars™TIE vadász pilóta™ megépíthető sisak – a LEGO kockákból kialakított ikonikus alakú TIE vadász pilóta sisak 18 cm magas modellje a Birodalom dicsősége.

Ezek a szettek a LEGO Csoport sokak által kedvelt LEGO® Star Wars™ termékvonalának részeként jelennek meg, amely világszerte egyesíti a rajongók minden korosztályát.

„A Star Wars™ galaxis a lehetőségek végtelen tárházát kínálja, hogy a LEGO kockák segítségével életre keltsük a film jeleneteit és karaktereit. Az új LEGO® Star Wars™ sisakok kihívásokkal teli építési élményt biztosítanak és kizárólag létező LEGO elemekből alkotják újra a sisakok ikonikus alakját és színeit, ezzel is megmutatva, mi minden lehetséges a LEGO játékrendszerben” – mondta Jens Kronvold Frederiksen, a LEGO® *Star Wars™* vezető tervezője.

„A sisakok a kezdettől fogva a Star Wars™ világ fő jellegzetességei közé tartoztak, amelyek hozzájárultak a galaxis legmeghatározóbb harcosainak megjelenéséhez. Ezért egyértelmű volt, hogy ezeket a sisakokat meg kell örökíteni LEGO kocka formájában. Mindig öröm a LEGO Csoporttal együttműködni, és új, megkapó, és elgondolkodtató termékeket létrehozni az építők számára szerte a világon. Alig várjuk, hogy bemutathassuk a rajongóknak ezeket a LEGO Star Wars™ sisak építőkészleteket, amelyek vadonatúj csomagolásban érkeznek” – mondta Derek Stothard, a Lucasfilm engedélyezési alelnöke.

Az új LEGO® Star Wars™ építhető modellek a legújabb példái annak, ahogy a LEGO Csoport minden korosztály képviselőjét arra ösztönzi, hogy építsen, újraépítsen és átélje az alkotás örömét. A most megjelent LEGO® *Star Wars™* építőkészletek az elsők, amelyek a 18 éven felüli korosztály számára készültek. A LEGO Csoport az új, stílusos csomagolással a kreatív folyamat kifinomult természetét szeretné hangsúlyozni.

A LEGO Csoport legújabb termékei – amelyek a felnőtteket szólítják meg – letisztult, minimalista csomagolásban jelennek meg, beleértve az építési útmutatót és az exkluzív tartalmakat a boltok polcain és az online áruházakban.

„Generációk óta kicsik és nagyok használták a LEGO játékrendszerét, hogy feszegessék a kreativitás határait. Több milliós felnőtt rajongótáborunk világszerte nap mint nap inspirál minket agyafúrt kreációival” – tette hozzá Genevieve Capa Cruz, a LEGO Csoport közönségi stratégája.

„Az idősebb rajongók saját érdeklődési körüknek megfelelő építési kihívásokat keresnek, és sokan szeretnék kiállítani az elkészült modelleket. A stílusos új csomagolásban visszaköszön a LEGO építés kifinomultsága, amely megkülönbözteti ezeket a felnőttek számára készült szetteket azoktól, amelyeket a fiatalabbak kedvelnek. A különféle termékek dizájnjai további utalásokat tartalmaznak az idősebb rajongók számára legkedveltebb filmjükkel, sportjukkal és hobbijaikkal kapcsolatban, hogy segítsenek nekik megtalálni a következő izgalmas kihívást, amit kiállíthatnak, amint elkészült.”

Ez is tetszeni fog