Quantcast
Kezdőlap SzabadidőSzállások (belföld/külföld) Familypark – élmény az egész családnak

Familypark – élmény az egész családnak

pottyos

A Familypark áprilisban nyitja meg kapuit a vendégek előtt, és mi egészen biztosan ott leszünk. A 4 és 7 éves gyermekeimmel és a férjemmel már több alkalommal is ellátogattunk a burgenlandi St. Margarethenben található Familyparkba és minden alkalommal nagyon jól szórakoztunk.

A 4 éves kislányom elsősorban az olyan attrakciókat kedveli, mint a Malac- vagy Traktorvasút, de az Erdei állatok versenye is a kedvencei közé tartozik. A 7 éves fiam már valamivel vadabb és szívesen száguld a Patkánymalom és a Götterblitz hullámvasutakon. Egy dologban azonban mindketten egyetértenek: a számtalan élményvilág, a csináld magad részlegek, a különféle mászókák, homokozók és izgalmas vízi játékok mindkettőjüknek nagyon tetszenek és órákig tudnak velük játszani. Már nagyon várják az idei év újdonságait is. A honlapon olvastuk, hogy két új mozgó attrakció, a Kakasvadászat és az Erdei expressz, valamint néhány új mászóélmény is várja a látogatókat.

Nekünk szülőknek a park tisztasága, a barátságos alkalmazottak és a gasztronómiai kínálat a legfontosabb. A Familypark pedig valamennyi pontban meggyőzött bennünket. A Familypark leginkább abban különbözik a többi szabadidőparktól, hogy a különféle tematikus részlegeken, a Falusi gazdaságban, az Élményvárban, a Kalandszigeten és a Meseeerdőben minden aprólékos részletességgel kidolgozott. A park nagy mérete ellenére – a Familypark Ausztria legnagyobb szabadidőparkja – a tisztasággal sehol nem volt gond. A gasztronómiai kínálat változatos és az ételeket frissen, helyben készítik.

Véleményünk szerint a Familyparkban az ár-szolgáltatás arány is megfelelő, mivel a fejenként 23 eurós belépőért minden játékot annyiszor használhatunk, amennyiszer csak akarunk egy egész napon át. Ha a hullámvasutak és körhinták izgalma után egy kis nyugalomra vágynánk, az állatsimogató és a meseerdő ideális választásnak számít. A Familyparkban töltött hosszú és izgalmas nap végén a gyermekek mindig azonnal elaludnak a hazafelé vezető úton az autóban.

Ti is tervezitek már, hogy ellátogattok a Familyparkba? Akkor további információkért látogassatok el a honlapra: www.familypark.at/hu

Ez is tetszeni fog