Quantcast
Kezdőlap SzabadidőSzállások (belföld/külföld) Szálloda, ami gyerekparadicsom

Szálloda, ami gyerekparadicsom

pottyos

Ha nem ismerném eléggé a lányomat, könnyen megrémülhetnék egy wellness hétvége előtt, hogy vajon mit fog ő ott csinálni három napig?! Szerencsére viszont imádja a vizet, gyakorlatilag pénteken úszógumistul bedobom a medencébe, és ráérek vasárnap visszamenni érte, annyira elvan a pancsolással.

De ha véletlenül mégsem ilyen típusú lenne, a Hotel Azúrban amúgy sem kellene aggódni amiatt, hogy unatkozni fog. A szálloda vezetése kiemelten nagy hangsúlyt fektet a gyermekes családok kiszolgálására, ami a szobától a wellnessen át az étteremig meg is látszik. A szobába bekészíthető gyermekbarát kiegészítők között szerepel a WC-szűkítő, a dobogó, a babaágy, a pelenkázó – szerencsére nekünk egyre rövidebb listánk van a különleges igényekkel, mivel a három és féléves lány egyre több dologhoz felnőtt. Néha határozottan kijelenti, hogy “anya, én már nagy vagyok”, s hozzá nyomatékosan, pipiskedve próbálja meg elérni a mosdókagylót…

A wellness részlegre is olyan magabiztossággal totyogott be a kis strandfelszerelésével, mint aki tényleg nagy már. A leghatározottabban állt az úszómester elé, hogy megkérdezze, merre van a gyerekmedence, és nemcsak útbaigazítást, hanem egy kis gumihajót is kapott, ami egész hétvége alatt a legkedvesebb játéka lett. A gyermekmedence mellett játékok tucatjai közül válogathatott – de csak volna, ha hajlandó lett volna akár egy percre is kimászni a vízből. Mi viszont cserébe inkább névről megismertük a két és fél nap alatt a medence összes mozaikját.

A vacsora és a reggeli sem jelentett gondot még az olyan hangulat-étvágyú gyereknek sem, amilyen az enyém. Talált kedvérevaló gyümölcsöket, sülteket, tésztát és péksütit is, de sajnos itt is érvényben volt a “volna”-szabály, mert reggelente a ropogós zabpelyhek, este pedig a finomabbnál finomabb édességek csábították el. Nesze neked tudatosság… De láttam, hogy a kisebb babákkal érkezők számára sem jelentett gondot az étkezés, kérésre minden gond nélkül leturmixolták a legkisebbeknek a kiválasztott alapanyagokat. Minden csokigolyónál népszerűbb volt viszont – korosztálytól függetlenül – Azúrka, a hotel kabalaállata, aki minden reggel meglátogatta a gyerekeket az étteremben. Volt, aki bátran pózolt vele, mások – mint az én lányom például – félelemmel vegyes kíváncsisággal figyelte a lábam mögül.

A hotel megújult lobby bárja melletti új játszóházban kiválóan el tudják foglalni magukat azok a gyerekek, akik hajlandók hosszabb időre elválni a medencétől. Animátorok szerveznek változatos programokat, a tornától a kézműveskedésen át a társasjátékig. A nagyobbak ping-pongozhatnak, csocsózhatnak, dartsozhatnak és bowlingozhatnak is.

 

Ha pedig egyszer, valahogyan, befejeződik ez a most még oly végtelennek tűnő tél, még gazdagabb programok várják majd a vendégeket a pezsgő zöld pázsiton, a smaragdzöld Balaton mellett, az azúrkék ég alatt.

Ajánló:

Márciusban Babawellness csomaggal várják az érkezőketBabaúszás, Vida Ági előadás, Daloló foglalkozás, Kanga-tréning és sok minden más várja a látogatókat. Részletek itt.

 

Ez is tetszeni fog