Quantcast
Kezdőlap SzabadidőSzállások (belföld/külföld) Hová menjünk kisbabával nyáron wellness-elni?

Hová menjünk kisbabával nyáron wellness-elni?

pottyos

Szeretnék beszámolni egy élményfürdőről, mely Körmenden található es a Mjus elnevezésű négycsillagos szállodához tartozik. Természetesen nem csak a szálloda vendégei tölthetik el itt a napot, a látogatók napi jeggyel is használhatják a hotel wellness részlegét.

Vas megyében elég nagy a kínálat gyógyfürdőkből, de általában nyáron túlzsúfoltak, ami azért az élmény és a minőség kárára megy. Itt első alkalommal voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. Voltak vendégek, de nem éreztük azt, hogy zavaróan sokan lennének.

A látottak alapján a fürdő pedig megilleti a bababarát címet is.

Egyrészt az egész létesítményben nem láttam kifogást a tisztaságra, a személyzet is előzékeny és kedves volt, továbbá nagyon sok bababarát szolgáltatást nyújtanak.

Elsőként a nagy babamedence részlege csábított el minket a mászókás csúszdával és a 33 fokos meleg vizével. Ami meglepett, a mosdóban még fellépőt és külön gyermek WC ülőkét is láttam. Pihenni pedig nagyon jól lehet a fürdő területén felállított bebújós pihenőágyakon. Számos nagy kiterjedésű medence is van, kezdve a barlangot imitáló élménymedencével, vagy a hatalmas kinti medence tengerparti flair-jével is ámulatba ejtett minket. Mintha csak egy pillanat alatt Tuneziába kerültünk volna, pálmafák alatt es homokos “tengerparton” élvezhettük a hideg, frissítő italainkat. Ugyanitt egy játszótér is található, trambulinnal, homokozóval, mászókás csúszdával.

A fürdő területén még egy kis mesterséges tavat is kialakítottak, ahol a gyerekek kis ebihalak kihorgászásával foglalatoskodhatnak.

Ami még hihetetlen élményeket szerez a gyerkőcöknek, az egy az épületben található még szinte vadiúj in-door játszótér.

Mi személyesen nem vettünk részt rajtuk, de animátorok is színesítik a gyerekek napjait különféle programokkal.

Minden kisgyermekes szülőnek szívből ajánlom a Mjus World-öt, kisbabával es totyogós gyermekekkel egyaránt. Tökéletes hely a kikapcsolódásra és új élmények szerzésére.

Boros Diána

Szeretnél több élménybeszámolót olvasni vagy csak tippeket szerezni a következő családi nyaraláshoz?

Az alábbi blogon és csoportban ezt megteheted.

https://m.facebook.com/bababaratszallasok/

https://m.facebook.com/groups/211739782688519

Ez is tetszeni fog