Quantcast
Kezdőlap SzabadidőSzállások (belföld/külföld) Wellnessezik a család – Hotel Azúr

Wellnessezik a család – Hotel Azúr

pottyos

Alapvetően már az fantasztikus dolog, ha valaki eljut a családjával egy wellness szállodába. Az pedig már csak hab a tortán, ha a kikapcsolódós program úgy sikerül, hogy abban mindenki jól érzi magát.

A gyerekbarát szállodák legtöbbjében pontosan tudják, mire vágynak a szülők: néhány lopott vagy nem is annyira lopott percre, esetleg félórára, amikor úgy lazíthatnak, hogy közben nem kell a gyereket nevelgetni. A siófoki Hotel Azúrban is tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a szülők és a gyerekek nem feltétlenül ugyanattól az időtöltéstől kapcsolódnak ki. Ezért úgy alakították ki a szállodát, hogy abban korosztálytól függetlenül tényleg mindenki megtalálja a neki kedves kikapcsolódási formát.

Egy ideális nap levezényléséhez természetesen szükség van némi kompromisszumra – általában a szülő részéről -, de aki gyereket nevel, nemcsak tökéletesen tisztában van ezzel, hanem tudja is jól, hogy mikor és miben kell engedni. A szálloda wellness részlegét úgy alakították ki, hogy egyszerre érezhesse jól magát a szülő a gyerekeivel: közvetlenül a nagy medence mellett található a kicsik pancsolója, de ha azt már unná valaki – mint például az én lányom -, akkor úszógumival, karuszóval is nyugodtan bemehet a nagy medencébe. Annak az egyik része ugyanis kifejezetten sekély, ideális a kicsik fürdőzéséhez. A forgató, a dögönyöző mind-mind – bátorságtól függően – vicces és maradandó élmény a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt. A bátrabb gyerkőcök kipróbálhatják a szaunát és a gőzkabint is, de a kisebbeknek jobb csak néhány perces ízelítőt adni ezekből, nehogy a szervezetüket megviselje.

Amikor már elég volt a közös pancsolásból, a kicsik szusszanhatnak egyet a gyerekmedence melletti játszósarokban, a felnőttek pedig áztathatják magukat a termálvizű medencében, vagy kortyolhatnak egy-egy italt a büfében, hogy aztán tovább folytatódjon a közös élménygyűjtés. A nagyobb gyerkőcök ping-pongozással is levezethetik a fürdőzést, a kisebbekre pedig a szálloda remekül felszerelt játszóházában vigyáznak az animátorok. A hotel prémium wellness részlegében pedig garantáltan gyereklárma mentesen nyújtózhatnak és tempózhatnak egyet a szülők, mert ezt a területet kifejezetten csöndes feltöltődésre találták ki.

Az aktív nap levezetéseként, vacsora után még jöhet egy kis bowlingozás, hogy aztán hatalmas alvás legyen a családi wellnessezés vége. Másnap pedig kezdődhet minden elölről.

Ez is tetszeni fog