Quantcast
Kezdőlap Ti írtátok... Mi kerüljön a pelenkázó táskába?

Mi kerüljön a pelenkázó táskába?

pottyos

Ti is láttatok már bőrönd méretű táskákkal a játszótérre lavírozó, babakocsit tologató anyukákat? Ti is mindig teljesen felesleges dolgokkal pakoljátok tele a pelenkázó táskát, mert, hát sose lehet tudni…? Nos, most összegyűjtöttük nektek a legfontosabbakat, hogy a legközelebbi kimenőn kicsit könnyebb legyen.

Ti is láttatok már bőrönd méretű táskákkal a játszótérre lavírozó, babakocsit tologató anyukákat? Ti is mindig teljesen felesleges dolgokkal pakoljátok tele a pelenkázó táskát, mert, hát sose lehet tudni…? Nos, most összegyűjtöttük nektek a legfontosabbakat, hogy a legközelebbi kimenőn kicsit könnyebb legyen. Válasszunk megfelelő táskát. Egy olyat, aminek több zsebe, vagy cipzáras rekesze van, mert így jól el tudjuk rendezni a holmit és mindent gyorsan megtalálunk majd. Keressünk könnyen tisztítható anyagból készült darabot (kívül és belül is). Ha kettő közül nem tudunk választani, vegyük a kisebb méretűt, így nem lesz kísértés, hogy túl sok mindent tegyünk bele.
Tervezzünk az úti célnak megfelelően. A bepakolt holmi mennyisége attól függ, mennyi ideig leszünk távol otthonról. Ha egy-két órára megyünk el sétálni, csak a legszükségesebbeket pakoljuk be: cumit, pár pelenkát, popsi törlőt, alátétet, zacskót a koszos pelusnak.
Hosszabb útra több mindent vigyünk. A fentiek mellé pakoljuk be a szoptatáshoz szükséges holmit, több pelenkát, popsi krémet, bármit, amire egy etetéshez szükségünk van, néhány játékot is, na meg pár textilpelenkát és egy-két váltás ruhát a babának.
Tervezzünk előre. Az alapvető dolgokból, mint a popsi törlő, a popsi krém, vagy a pelenka tartsunk állandóan a táskában és rendszeresen ellenőrizzük a készletet. A tápszert, gyümölcsöt, cumisüveget, csak közvetlenül az indulás előtt csomagoljuk be.

Végül pedig itt van néhány, a kedvenc pelenkázó táskáink közül.

pelenkazotaska1 pelenkazotaska2 pelenkazotaska3 pelenkazotaska4

Stokke, Bugaboo táskák: Bababoo

Lassig táska: Brendon

Kemby 2 in 1 táska és babahordozó: Mammabee

Forrás: parenting.com

Fordította: Horváth Orsolya

Ez is tetszeni fog