Quantcast
Kezdőlap Ti írtátok... Mutasd a maszkod, megmondom, ki vagy!

Mutasd a maszkod, megmondom, ki vagy!

Horváth Viki

Mivel most már egészen biztosan hosszú távú maszkhordásra vagyunk berendezkedve, érdemes odafigyelni a brit tudósokra :), akik felfedezték az összesfüggést a maszk és a személyiségjegyek között. Szóval, mutasd a maszkod, megmondom, ki vagy!

Eldobható maszk

Te vagy az örök optimista, aki soha nem hagyja magát letörni. „Majd elmúlik” – lehetne a mottód is akár. A kitűzött céljaidtól nehezen lehet téged eltéríteni. A kudarcok nem törnek le, mert nem veszel tudomást róluk, vagy azoknak is mindig a jó oldalát nézed. Leginkább a mának élsz; többnyire csak rövid távra tervezel.

FFP maszk

Fő erényed az igazságosság.  Bár kifejezetten segítőkész vagy, nem feledkezel meg magadról sem. Megfontoltan és tudatosan döntesz a legtöbb helyzetben;  széleskörűen informálódsz döntéshozatal előtt. Biztos lehetsz benne, hogy barátaid hozzád fordulnak, amikor döntőbíróra van szükség.  Az egészségmegőrzés fontos szerepet játszik az életedben.

Vicces mintájú maszk

Te voltál az osztály bohóca, ugye? Számodra a humor áll az első helyen, képes vagy majdnem mindenből viccet csinálni. Nincs is ezzel semmi baj, mindenki tudja, humorral könnyebb legyőzni a legnagyobb nehézséget is. Könnyű természeted miatt sok barát vesz körül. Az állandóságot unalmasnak tartod, igazán csak a változásokban tudsz kiteljesedni, ezért sokszor keresed az új kalandokat.

Feliratos maszk

               Te vagy a baráti társaságod „sajtósa”. Kitűnő kommunikációs készséggel rendelkezel, gyorsan formálsz véleményt és nem félsz hangot is  adni neki. Úgy tartod, megfelelő kommunikációval a legnagyobb konfliktus is áthidalható. Aktívan veszel részt vitákban és diskurzusokban, melyekből új inspirációkat nyersz.

Egyedi készítésű maszk

Számodra fontos az önmegvalósítás és az egyediség. Szerfelett kreatív egyéniség vagy, bár ezzel együtt egy kissé szétszórt is. A megvalósítás nem az erős oldalad, de a saját lehetőségeidet rendkívül élelmesen fedezed fel. Hosszú távú gondolkodó vagy, aki könnyen elfogadja a változásokat.

Bőrszínű vagy bézs maszk

Te vagy az, aki mindig két lábbal jár a földön. Nem vagy csak csekély mértékben befolyásol mások véleménye. Szinte mindig meg tudod őrizni a hidegvéred, ritkán veszted el a fejed, bármilyen helyzetbe is kerülj. Alkalmazkodó vagy, de csak mértékkel, mert a legkisebb változás is meg tud viselni. Ismerőseid gyakran hidegnek tartanak, pedig te csak józan és megfontolt vagy.

Saját kezűleg készített maszk

Ez igen, te aztán ügyesen oldasz meg problémákat! A kihívások nemcsak hogy nem rettentenek el, kifejezetten keresed is őket. Szereted mindig próbára tenni a tudásod és képességeid. Gyakorlatias vagy, szívesen próbálsz ki új dolgokat, és valószínűleg te vagy az első, akit a barátaid felhívnak, amikor bajba kerülnek. Nagy túlélő vagy minden helyzetben!

A te maszkod kifejezi az egyéniséged? Akkor mutasd meg nekünk hozzászólásban!

U.I. : „Az ember tulajdonképpen bármit állíthat bárkiről. Valahogy mindig jellemző az illetőre”. (Ingmar Bergman)

Ez is tetszeni fog