Quantcast
Kezdőlap KedvencekSport Neked már van sportkártyád?

Neked már van sportkártyád?

pottyos

Szeretnéd, ha feszesebb lenne kicsit a karod, és jó lenne, ha a hasad is erősödne amellett, hogy laposodik. Fáj a hátad, érzed, hogy a derekad sem az igazi… Kipróbáltál egy csomó fajta mozgásformát, mégsem érted el azt a hatást, amire igazán vágysz?

Nem vagy egyedül a problémával. Legtöbben ugyanis általában úgy kezdünk neki hatalmas hévvel a súlyzós edzésnek, a futásnak vagy a spinningnek, hogy valamelyik barátnőnk ajánlja. Vagy – pont, mint valamilyen betegség esetén az öndiagnózis – mi magunk döntjük el, hogy mi lesz az, ami majd jól megváltoztatja az életünket. Sokszor azonban az, hogy nagy kedvünk van valamelyik sportághoz, nem elég. Ha például valakinek meglehetősen kötött és masszív az izomzata, annak a biciklizés nem fog segíteni abban, hogy vékonyabb legyen. Ezért érdemes mindig alaposan átgondolni, melyik sportág melyik testrész erősítésében, karbantartásában segít.

Hogy megtudd, melyik mozgásforma milyen hatással van a testedre, böngészd át az alábbi ábrát. A jó hír az, hogy csomó olyan dolgot találsz, ami szinte a teljes testedre jótékony hatással lesz. És az ennél is jobb hír, hogy ha Sportkártyát veszel, akkor egyetlen bérlet áráért az ország négyszáz helyén próbálhatsz ki százféle mozgásformát. Vagyis nem vagy sem teremhez, sem sporthoz kötve: ott és azt csinálod, amit csak szeretnél.

Most pedig egy rövid kérdőív kitöltésével egyike lehetsz a 30 szerencsésnek, aki Sportkártyát, vagy mesebeli hétvégét nyerhet.

>> Kitöltöm <<

Ez is tetszeni fog