Quantcast
Kezdőlap KedvencekKedvenc helyek Nincs még vége a nyárnak!

Nincs még vége a nyárnak!

Czafrangó Ági

A naptárban vészesen közelít a 30, 31-es szám, de amíg a hőmérő higanyszála is ennyit mutat, nem kell elpakolni a strandfelszerelést, ki lehet maxolni a nyár utolsó heteit.

Ha több napos utazásra, több órás autókázásra nincs is már lehetőségünk, egy-egy hétvégi napon, vagy akár egy forró hétköznap délután is érdemes ellátogatni a közeli strandokra.

A Lupa beach azért lett a kedvencünk, mert közel van, természetes, tiszta vízben fürödhetünk, ugyanakkor igényesen kialakított, családbarát környezetben.

Külön gyerekstrand is várja a Lupa-tó családos vendégeit, ahol garantáltan sekély vízben, elkerítetten pancsolhatnak a legkisebbek is, a homokos part minden előnyével. A vízparton gondos vízimentő szolgálat ügyel, hogy kisgyerekkel ne ússzunk be a mély vízbe.

Miközben a gyerkőcök lubickolnak, a szülők kényelmes napágyakon szürcsölgethetik a koktélokat, válogathatnak a széles gasztrokínálatból: nemcsak hekket és lángost, de gyrost, pad thait, vagy egészséges gyümölcsöket, smoothie-kat is lehet kapni. Amiatt sem kell aggódni, hogy amíg a hűs habokban vészeljük át a kánikulát, őrizetlenül hagyott pénzünknek lába kél, hiszen a karszalagra feltöltött összegből intézhetjük a legkényelmesebb módon a fizetést.

A parton tiszta, igényes mosdók, külön gyerekmosdó, kinti-benti zuhanyzók, öltözők biztosítják a tökéletes komfortérzetet.

A strand hangulatát kellemes zene teszi még élvezetesebbé.

Sportolási lehetőség is rengeteg van, a gyerekekkel kipróbáltuk a vízi kalandparkot is.

Ha szeretnétek egy igazi strandélménnyel búcsúztatni az idei szezont, a fővároshoz közeli, minden korosztály igényének megfelelő helyszínen, szerintünk a legjobb választás a Lupa beach!

Ez is tetszeni fog