Quantcast
Kezdőlap KedvencekKedvenc helyek Így lesz a reggeli és az ebéd ötvözéséből tökéletes hétvégi program

Így lesz a reggeli és az ebéd ötvözéséből tökéletes hétvégi program

Pöttyöslabda

A vasárnap főként a lelassulásról, a pihenésről és a családdal töltött időről szól. Sokan szeretik a reggelit elnyújtva, mely mára a vendéglátásba is beépült és a hétvégi brunch hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az étterembe járó közönség köreiben. Ebbe a sorba hivatott beállni a Moné Bistro & Bar, Buda központi, mégis eldugott szegletében.


A gyönyörű, világos, növényekkel gazdagon borított Átrium rész vasárnaponként némileg átalakul és átadja helyét a családoknak, svédasztalos reggeli és ebéd kínálattal. A skála széles – de főként ebéd fókuszú – a klasszikusok  – bundáskenyér, tyúkhúsleves, rántott ételek – mellett megtalálható néhány extra fogás is – tengeri sügér, citromos-koktélrákos ragu – melyek megkoronázása egy-egy pohár pezsgő.


A cél hogy mindenki ki tudjon kapcsolódni, miközben jó társaságban fogyasztja el a kiválasztott ételeket.
A legkisebbeknek minden héten készülnek gyereksarokkal és animátorral, így a szülőknek is akad néhány igazán nyugodt percük! 😉


Amikor egy-egy alkalom megkívánja tematikus ételekkel és foglalkozásokkal készülnek. Ilyen lesz a most vasárnap is, hiszen halloweeni hangulattá varázsolják az enteriőrt, a menüben is visszaköszön ez az ünnepi hangulat, illetve a gyermekeknek is lesz tökdíszítő foglalkozás és  “rémísztő” csillámtetkó.

Asztalfoglalás: +36 30 357 2498
Cím: 1011 Budapest, Fő utca 30.

Ez is tetszeni fog