Quantcast
Kezdőlap KedvencekMese Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge

Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge

Pöttyöslabda

Május 5-én mutatják be a nagysikerű A királynő kutyája és az Óriásláb – Családi bevetés alkotóinak legújabb családi animációs filmjét, ami egy igazi kincsvadászat megannyi izgalmas kalanddal, sok-sok poénnal, és lélekmelengető pillanattal. 

Az nWave stúdió alkotói Chris Grine képregénye alapján vitték vászonra, a félig nyuszi, félig csirke fiú különleges történetét, aki arról álmodik, hogy mássága ellenére a világ legnagyobb felfedezője váljon belőle. Ez a magával ragadó, szórakoztató, fantasztikus világokon átívelő történet kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsol majd.

Tervezett hazai bemutató: 2022. május 05.

Pipiána Hoppsz, a félig nyuszi, félig csirke, nagyravágyó álmodozó, semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze a legendás ereklyét, a Sötétség Hörcsögét. Bár az ifjú tapsifüles még sosem járt bevetésen, és lövése sincs, milyen egy igazi vadregényes kincsvadászat, elszántan hisz benne, hogy apja, a híres nyúlkalandor nyomdokaiba léphet.

Amikor Pipiána nagybátyja megszökik a börtönből, a vakmerő, ám kissé kétbalkezes fiú gondolkodás nélkül gonosz bácsikája nyomába ered, aki a Sötétség Hörcsögével akarja átvenni a hatalmat Tollandia királysága felett. Pipiána hűséges teknős barátjával, és egy vadóc borzos lánnyal az oldalán néz szembe a veszélyes próbatételek sorának. A lenyűgöző kalandok közben számos nem várt akadályt kell legyőzne a hős csapatnak, miközben Pipiána felfedezi a benne lakozó menő képességeket, és azt a különleges erőt, amiről álmodni sem mert volna…

Ez is tetszeni fog