Quantcast
Kezdőlap Ti írtátok... Teljes tartalmasan az idő

Teljes tartalmasan az idő

pottyos

Néha van az úgy, hogy szinte áll az idő. És minden másodperc hangosan kattog az agyadban, és úgy érzed sosem juttok el a megbeszélt helyre, vagy sosem juttok be a rendelő ajtaján. Ilyenkor nekünk nagyon jól jön, hogy a világ már ilyen fejlett, és egy okoskészülék kisegít a bajban. Ha okosan használod, és jól adagolod, talán nektek is bejön ez a pár kis alkalmazás.

1. Igyál vizet

Nekem egy barátnőm ajánlotta a Plant Nannyt, amivel a napi vízfogyasztásunkat lehet mérni és „kézben” tartani. Az app nagyon aranyos és kedves grafikával operál, a gyerekeim örömmel locsolgatták a növényt, minden elfogyasztott pohár víz után. Irultak-virultak a cserepesek, szépen sorban. Hat hét aktív öntözgetés után, annyira elemi lett, hogy elég folyadékot fogyasszunk, hogy a fejlesztést beváltnak minősítettem.

2. Olvass mesét.


A Bookr egy remek olvasós appot fejlesztett ki, amiben nagy mennyiségben van hangoskönyv, kép és folyamatosan frissülő tartalom. Nincs ingyen, de maximálisan megéri, bármikor, de leginkább ha egy orbitális dugóban ültök döcögve az M3-on. BOOKR Kids

3. A kiskakas


A MOME TechLab első  interaktív mesekönyve A kiskakas gyémánt félkrajcárja. Ingyenesen letölthető mozgó, magyarul és idegen nyelven is meghallgatható, fülelhető és olvasható applikációja megjelenése óta családunk kincse. Az elmúlt két évben mit sem veszített élvezeti értékéből. Csodásan lett elkészítve, és a legjobb szöveges feldolgozást választották.

4. Dínó


Elkötelezett híve vagyok a Pegi 3 vállalatnak. Szerencsére még sosem csalódtam bennük. Akkor sem, amikor Nagyfiamnak letöltöttem ezt az egyszerű, kattintgatós virtuális állatot nevelgetős játékot. Könnyen kezelhető, nincs benne agresszív mozdulat, a dínó, akár egy virtuális tamagocsi csak szeretetre vágyik. Dinosaur Pet. A játékban játszható játékok, az egyszerű kattintóstól a képmásolós, számolósig és koncentrálósig terjednek. Így némi önmegnyugtatásul, vagy önámításul állíthatjuk, hogy valahol még fejleszt is. De őszintén szólva én már azt is értékelem, ha negyed órára leköti a nagyot, és addig csak a kicsit kell lefoglalni.

5. App a kicsiknek


Bárcsak mindenhova vihetnénk magunkkal egy kiló legót. Bárcsak mindenhol lehetne, mindenből építeni. Milyen szerencse, hogy a Lego vállalat, hasonló óhajoknak akar eleget tenni minden nap, így jó ideje már a legfrissebb készletek virtuálisan is játszhatóak a telefonodon keresztül. Csak írd be hogy lego az app store-be és máris egy nagy kupac játékkal találod szembe magad, válogass kedvedre.

Demeter Zsu

Ez is tetszeni fog