Quantcast
Kezdőlap Uncategorized A Cartoon Network vadonatúj Toonix appjával kedvenc rajzfilmhőseik bőrébe bújhatnak a gyerekek

A Cartoon Network vadonatúj Toonix appjával kedvenc rajzfilmhőseik bőrébe bújhatnak a gyerekek

pottyos

A nyár egyre izgalmasabb a Cartoon Networknél. A rajongók júliusban szabadjára engedhetik a képzeletüket a vadonatúj Toonix mobil applikációval játszva, amelynek főszereplői a legnépszerűbb Cartoon Network figurákból kreálható avatarok.

A nyár egyre izgalmasabb a Cartoon Networknél. A rajongók júliusban szabadjára engedhetik a képzeletüket a vadonatúj Toonix mobil applikációval játszva, amelynek főszereplői a legnépszerűbb Cartoon Network figurákból kreálható avatarok. A Kalandra fel! imádnivaló kutya-embergyerek párosától a Gumball csodálatos világa szereplőiig, az alkalmazás segítségével bárki választhat digitális avatart és ellenfelet magának. Az avatar személyre szabható: egyedi szemmel, szájjal, ruházattal, hajjal és kiegészítőkkel látható el, a végeredmény bárkivel megosztható. A játék egy, a Cartoon Network legnépszerűbb sorozatai, a Gumball, a Kalandra fel!, a Ben 10 Omnniverzum, a Parkműsor látványelemeit alapul vevő göredeszka parkban zajlik: minél több csillogó-villogó érmét kap fel a játékos, ördögi deszkás trükkök bemutatása közben, annál több szintet ér el, és annál több új deszkához jut.
A Toonix mobil applikáció július 2-től díjmentesen elérhető iOS-en és Google Play-en.

toonix

Finn és Jake csodálatos utazása – egész nyári Kalandra fel! összeállítás, különleges weboldal személyre szabható képeslappal
és hét állomásos balatoni roadshow várja a kalandozni vágyókat

A Cartoon Network különleges összeállítással kedveskedik a Kalandra fel! rajongóinak, akik a nyári szünet minden hétköznapján 6.50-kor és 19.00 órakor a válogatást láthatnak a legjobb epizódokból Finn és Jake csodálatos utazása címmel. A válogatás mellé egyedi online weboldal is készült, interaktív útinaplóval, számos új játékkal, videóval, nyereményjátékkal, képeslapkészítő alkalmazással, amellyel a gyerekek elkészíthetik saját, nyaralós fotóikkal dekorált, személyre szabott Kalandra fel! képeslapjukat, elküldhetik digitális vagy nyomtatott formában.
A nézők élőben is találkozhatnak kedvenc sorozatuk szereplőivel, a Balatoni Hacacáré rendezvénysorozat keretében július 18-19-én az Alsóörsi Strandfürdőn, július 25-26-án a Balatonfüredi Kisfaludy Strandon, illetve augusztus 7-8-9-én a Csopak Strandon, ahol 10 és 18 óra között egész napos ingyenes szórakoztató programokkal várja kicsiket és nagyokat a Cartoon Network Kalandra fel! roadshow-ja, többek közt röplabda-bajnoksággal, bowlinggal, homokvár építéssel és számos meglepetéssel.

Ez is tetszeni fog