Quantcast
Kezdőlap Uncategorized Városligeti Maminbaba Buli június 8-án

Városligeti Maminbaba Buli június 8-án

Pöttyöslabda
maminbaba

Már 11 éve minden júniusban eljön az a szombati nap, amikor a Városliget Széchenyi fürdő melletti területet fiatal családok népesítik be. Ilyenkor tartják a Maminbaba Városligeti Bulit, ami a kisbabás anyukák egyik legkedveltebb szabadtéri programja, ahol a babahordozásé és a táncé a főszerep.

A rendezvény szervezője, Molnár Enikő elmondta, hogy a Maminbaba – Hordozós latin fitness egy latin tánc alapú csinosító mozgásforma, amit az ország számos településen elérhetnek az anyukák. A Maminbaba óra alatt a babák anatómiailag is biztonságos babahordozóban, vagy pocakban ringatóznak a legkedveltebb slágerekre, míg anyukájuk csinosodik es feltöltődik.

maminbabaHol? A helyszín a Városligetben: a Széchenyi fürdő, a Városligeti tó és az Állatkerti sétány közötti füves-fás, árnyékos terület, a bazársor mögött.

Mikor? Június 8-án délelőtt, maga az óra 10:30-kor kezdődik, de érdemes korábban érkezni, hogy legyen idő kényelmesen feltenni a babákat a hordozókba, amihez szakszerű segítséget is kapsz.

maminbabaMi az a maminbaba? Maminbaba – Hordozós latin fitness egy latin tánc alapú mozgásforma, amit az ország számos településen elérhetnek az anyukák. A Maminbaba óra alatt a babák anatómiailag is biztonságos babahordozóban, vagy pocakban ringatóznak a legkedveltebb slágerekre, míg anyukájuk tánc közben edz, bulizik és feltöltődik.

Mi van, ha nincs még hordozóm? Akkor is gyere nyugodtan. Ha nincs hordozód, a helyszínen ingyenesen tudsz bérelni a rendezvény idejére, szakszerű segítség választja ki a számotokra legmegfelelőbbet és segít feltenni a babákat.

Hol tudok jelentkezni? Itt tudod jelezni a részvételi szándékod és találsz még infókat az eseményről.
A rendezvény ingyenes!

Ez is tetszeni fog