Quantcast
Kezdőlap SzabadidőÉlményparkok/kalandparkok A Familypark újra megnyitja kapuit

A Familypark újra megnyitja kapuit

Pöttyöslabda
familypark

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja április 9-én újra megnyitotta kapuit és az új szezont néhány újdonsággal, illetve egy nagyszabású attrakcióval indította. A Familypark a Ruszti-dombság szívében, a Fertő tó közelében található és 14 hektárnyi területen kínál önfeledt szórakozást és kalandot a család minden tagjának.

Izgalmas kalandok, ameddig csak a szem ellát

© Familypark

A Familypark négy tematikus világában több mint 31 attrakció, valamint számos játék- és kalandpálya kínál feledhetetlen kikapcsolódást minden korosztály számára. Ezenkívül a forró nyári napokon izgalmas vízi attrakciók gondoskodnak a kellemes felfrissülésről.

A park egyik legnépszerűbb attrakciója az Istenek hullámvasútja (Götterblitz). Aki szereti a magasságot és a száguldást, annak itt a helye. A Patkánymalom (Rattenmühle) családi hullámvasút gyors irányváltásokkal gondoskodik a felhőtlen szórakozásról.

Leonardo repülő szerkezetével (Leonardos Flugmaschine) akár 20 méteres magasságba is emelkedhetünk, ahol különleges sétarepülést tehetünk, aki elég bátor hozzá, még a saját tengely körül is megpördülhet. A Római toronyból (Römerturm) fantasztikus 360 fokos kilátás nyílik a Ruszti-dombság természetvédelmi területére és a Fertő tóra.

A forró nyári napokon vízi attrakciók széles választéka gondoskodik a felfrissülésről, ezek közé tartozik például a Repülő halak körhinta (Fliegenden Fischen) vagy A Krokópálya (Krokobahn) is. Neptun vízi birodalma (Neptuns Wasserwelt) és a Vízmű (Wasserwerk) még több vizes kalandot kínál vízsugarakkal és mindenféle vízi játékkal. A vízimádók kedvelni fogják a legújabb attrakciónkat is…

2022 újdonsága: a Hódvár

A Falusi gazdaság tematikus részlegen nyártól az új Hódvár vadvízi hullámvasút (Biberburg) gondoskodik az izgalmas vizes kalandokról. Egy felvonó visz fel benneteket 17 méter magasra, innen száguldhattok a mélybe és landolhattok hatalmas csobbanással egy vízzel teli medencében!

© Familypark

Aki szeretné próbára tenni célzóképességét, azt az Erdei expressz (Waldexpress) túloldalán található új állomáson, Filippo búcsújában (Filippos Kirtag) szórakoztató dobójátékok várják.

Aki a kalandok után megéhezne, biztosan talál kedvére valót a mintegy 17 étterem egyikében, amelyek az adott részleg témájához illeszkednek. A Familypark itt is készült egy-két újdonsággal. A Kis kajüt (Die Kleine Kajüt) kibővül és mostantól a Kakasvadászat (Gockeljagd) mellett is kínálunk finom jégkását.

© Familypark

Aki szerencsés, a Familyparkban tett látogatása során még a park kabalájával, Filippóval, a kandúrral is találkozhat és közös fotót is készíthet vele. A tökéletes szuvenírt pedig Filippo varázsboltjában (Filippos Zauberladen) találhatjuk meg.

A Familyparkban töltött izgalmas nap után a gyerekek biztosan mosollyal az arcukon alszanak majd el.

2022-es szezon

április 9. – november 1.

A pontos nyitvatartási idő megtalálható a www.familypark.at/hu oldalon.

Árak
Napijegy 3 éves kortól: 30 euró (tipp: az online jegyvásárlással spórolni lehet!)
Gyerekeknek 3 éves kor alatt: ingyenes a belépés

Ez is tetszeni fog