Quantcast

Strand mindenkinek

Pöttyöslabda

Mit szeretne Apa a strandon? Úszni, sportolni (legyen szó akár strandröplabdáról, akár vízisíről, vagy épp SUP-ról), az árnyékba húzódva stírölni a… tájat. Sörözni, kivetítőn meccset nézni, vagy a gyerekekkel trambulinozni.
A féltett családi autót pedig őrzött parkolóban hagyni.

Mit szeretne Anya a strandon?

Napozni, koktélozni, pihenni… de mindenekelőtt biztonságban tudni a gyerekeket, és miközben 360 fokban barnul a bokáig érő babapancsolóban, legalább jó zenét hallgatni, és a fehér homokos parton zöldellő pálmafák látványától kikapcsolódni.
Emellett kényelmesen átöltözni, zuhanyozni, a mosdóban papírt és szappant találni.

Mit szeretne a kisgyerek a strandon?

Úszógumi nélkül, szabadon gázolni a sekély vízben, más kicsikkel (és játékaikkal) játszani, sarazni, kavicsokat dobálni. És ha már két óra után tényleg muszáj kijönni a vízből, akkor legalább a játszótéren hintázni, csúszdázni, mászókázni még egy órát.

Mit szeretne a nagy gyerek a strandon?

Ráncosra áztatni a bőrét a tóban, ugrálni a stégről, a matracról, a vízibicikliről, vagy a felfújható vízi akadálypályán ötször végigmenni és onnan is a vízbe ugrálni – csak még egy utolsót!

Mit szeretne mindenki?

Finomakat enni-inni, de persze “én lángost kérek, én gyrost, én inkább halat ennék, és ugye kaphatunk a palacsinta után desszertnek fagyit jégkásával?…”

Mit nem szeretne senki?

Ha mindez csak részben valósulna meg, és valakinek lejjebb kellene adnia az igényeiből. Vagy ha mindezért órákat kellene autózni, és az M7-esen araszolni a hétvégi dugóban.

Hova menjünk akkor?

A Lupa beachre!

Mert itt tényleg minden megtalálható, amivel a felvázolt kép teljes lesz!
Természetes, tiszta víz, biztonságos, kiépített strand igényes infrastruktúrával, sportolási lehetőségek és gasztroélmények, külön partszakasz a kisgyerekes családoknak és a strandolás mellett bulizni vágyóknak, az öbölben a pénztárcájukat kímélőknek.
A közös élményért pedig tényleg nem kell messzire menni.
Próbáljátok ki, ha még nem tettétek!

https://lupabeach.com/

Ez is tetszeni fog