Quantcast
Kezdőlap Uncategorized Adatkezelés, adatvédelem

Adatkezelés, adatvédelem

pottyos

A pottyoslabda.hu weboldalon bárki szabadon böngészhet anélkül, hogy előtte személyes adatokat kellene megadnia. Website-unk teljes nyilvános tartalmához korlátlan és ingyenes hozzáférést biztosítunk minden látogatónknak.

 

 

A weboldal használata ingyenes, meghatározott részeihez való hozzáférés, egyes szolgáltatások (Partner kedvezmény menüpontnál) igénybevétele azonban regisztrációhoz kötött. A megadott személyes adatok tárolása, kezelése a regisztrált látogató — továbbiakban: Felhasználó(k) — azonosítását, a bemutatkozás megkönnyítését, hírlevél küldését, visszaélések megelőzését és felderítését, nyeremények postázását, valamint a PöttyösLabda, adatvédelmi nyilvántartási azonosító: NAIH-71006/2013. mint Adatkezelő saját üzletszerzését, piackutatását szolgálja, mely révén lehetővé válik a honlap által nyújtott lehetőségek, szolgáltatások teljes körű kihasználása, igénybevétele.

Honlapunk olvasóiról időszakosan gyűjtünk automatikusan generálódó információkat —látogató IP-címe, látogatás időpontja, megtekintett oldalak — ezen adatokat forgalom-analizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információk nyomon követése céljából.

A honlapon történő regisztrációkor minden Felhasználónak lehetősége van rá, hogy feliratkozzon a pottyoslabda.hu e-mailben küldött ingyenes hírlevelére, amelyben akciókról, tippekről, programokról, újdonságokról, a pottyoslabda.hu aktuális tartalmáról tájékoztatjuk a Felhasználókat. A feliratkozáshoz regisztráció szükséges. Minden hírlevélben küldött üzenetben közzétesszük azt az linket , melyen keresztül a hírlevél bármikor lemondható.


A Felhasználó a honlapon történő regisztrációval, a megfelelő tájékoztatás birtokában, önkéntesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy alábbi személyes adatait: név, e-mail cím) az Adatkezelő a fentiekben meghatározott célból kezelje, mindenkor hatályos jogszabályok, így különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a 1995. évi CXIX. törvény, a 2001. évi CVIII. törvény és a 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezései szerint.

 

Az adatkezelés a Felhasználó utolsó belépésétől számított 6 hónapig, illetve a hírlevél, direkt marketing, valamint piackutatás céljából történő adatkezelés esetén a Felhasználó esetleges hozzájárulást visszavonó nyilatkozatának kézhezvételéig tart. Az a Felhasználó, aki nem kívánja, hogy személyes adatait a fenti célok bármelyikére felhasználják, kezeljék, illetve továbbítsák, az adatbázisból való törlését info@pottyoslabda.hu e-mail címen kérheti, továbbá ezeken a címeken vonhatja vissza a direkt marketing célból történő megkereséshez adott hozzájárulását is. Adatkezelő az info@pottyoslabda.hu e-mail címen lehetőséget biztosít a Felhasználóknak arra, hogy bármikor tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, illetve azok helyesbítését kérje.

 

Azok a Felhasználók, akik a pottyoslabda.hu honlapon regisztrálnak, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a honlapon az általuk közzétett írásokat, kép, hang és filmfelvételeket minden további feltétel és ellenérték nélkül az Adatkezelő nyilvánosságra hozza és hogy azokat az Adatkezelő termékeinek és szolgáltatásainak ajánlásában illetve hirdetéseiben minden további külön hozzájárulás és ellenszolgáltatás nélkül — a személyiségi jogok maradéktalan betartása mellett — akár egészében, akár részleteiben felhasználja.

Az Adatkezelő — saját belátása és érdekei szerint — szabadon rendelkezik a honlapot látogatók által a honlapon közzétett írásokkal, képekkel és ezekhez tartozó anyagokkal. A közzététellel Felhasználó lemond a közzé tett írások, képek, illetve a hozzászólása feletti rendelkezési jogáról, anyagi vagy más jellegű követelést a későbbiekben arra alapozva nem támaszthat.

 

Az oldalon található márkanevek ill. logók szerzői jogi védelem alatt állnak, felhasználásuk engedélyhez kötött. A pottyoslabda.hu oldalon található képek, információk csak az Adatkezelő beleegyezésével használhatók fel.

Ha szükséged lenne képekre információkra, stb… Csak keress meg minket és igyekszünk segíteni:  info@pottyoslabda.hu

 

Köszönjük!

 

PöttyösLabda


Ez is tetszeni fog