Quantcast
Kezdőlap SzabadidőGyerekbarát éttermek Egynapos kirándulás Hidegkúton

Egynapos kirándulás Hidegkúton

pottyos

Pár éve zárt be a Provance, ami a II/A lakosoknak az egyik kedvenc étterme volt, de végre lesz hova menniük a családoknak, ha egy hangulatos kerthelyiségben jót szeretnének enni a Náncsi Nénin kívül.

Három éve működik a pesti oldalon a Sophie & Ben Bistro és most Budán is megnyitották éttermüket Sophie & Ben Garden néven a Hidegkúti úton.

Öt gyerekkel érkeztünk, akik végig nagyon jól érezték magukat a kertben, csúszdáztak, beszélgettek, rohangáltak és mászókáztak. Mi pedig szintén jókat beszélgettünk a limonádénkat kortyolva, az apák inkább maradtak a kézműves söröknél.

Szerencsére úgy is tudtam mit enni, hogy nem eszem húst, és a gyerekeknek is külön van választék. A kiszolgálás pedig kedves és figyelmes volt. Ha esetleg kicsit hűvösebb lesz az idő, az sem gond, mert bent is van játszószoba!

Az ebéd után ideje volt lemozogni a finom falatokat, elindultunk a Hidegkúti út végéhez, leparkoltunk a Shell benzinkútnál, és az úton átkelve meg is kezdhettük az 5 km-es túránkat! Ez az útvonal megtehető babakocsival és biciklivel is könnyedén! A gyerekekkel lassan haladtunk, mert nekik mindent alaposan meg kell nézniük, és persze a Paprikás – patakban mezítláb mentek végig, de még így is elég hamar eljutottunk a Solymári vár aljához. Útközben a homokkőfal volt a kedvenc helyük a kölyköknek, egyből fel is másztak a tetejére.

 

Ez is tetszeni fog