Quantcast

Tranzit Art Café

pottyos

A Tranzitot egyik ismerősöm mutatta meg, mivel tudja, hogy nem eszem húst, és épp a kislányommal voltam, ezért alap volt a gyerekbarát helynek kell lennie és ha még terasza is van, az tökéletes! A Kosztolányi Dezső térnél találjuk, a Bukarest utcában. A Tranzit Art Cafe egy korábbi buszpályaudvarból lett átalakítva mai formájára.

A napi menü mindig tartalmaz egy levest és egy főételt, melynek mindig van vega változata is. Külön gyerekmenü nincs, de igyekeznek úgy összeválogatni az ételeket, hogy a gyerekek számára is ízletes legyen! Nekem nagyon ízlett! Zseniális zárásként pedig az Édes Sáriból hozott torták közül egy szelet répatortát kóstoltam meg, amiből csak egy falatot tudtam sajnos enni, mert a lányom az első harapás után úgy gondolta, hogy ebből én nem kérek többet!

A jó idő beköszöntével kedd esténként kertmozi várja a legkisebbeket! Ezen kívül a gyerekek találnak még a teraszon hintalovat, csocsót, függőágyakat, csúszdát, és jó pár játékot, így anya biztos nyugodtan elfogyaszthat pár falatot! 🙂

 

 

Ez is tetszeni fog