Quantcast
Kezdőlap SzabadidőGyerekbarát éttermek Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz

Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz

pottyos

Ma elkirándultunk az ország legnagyobb botanikus kertjébe Vácrátótra. Visszefelé szerencsénkre megpillantottuk a főút mellett Veresegyházán a malomból kialakított vendéglőt..

 

 

Ma elkirándultunk az ország legnagyobb botanikus kertjébe Vácrátótra. Visszefelé szerencsénkre megpillantottuk a főút mellett Veresegyházán a malomból kialakított vendéglőt..

Az épület is nagyon tetszett a hangulatos bejárattal együtt, mikor beértünk láttuk, hogy teltház van (mindenképp érdemes ebéd időben foglalni!), de 10 percet kellett várnunk és kaptunk asztalt, addig a gyerekek játszottak a külön helyiségben kialakított játszórészben.

katlan toni3

katlan toni5

katlan toni6

Hétvégenként animátor szórakoztatja a gyerekeket külön, de jó sok játék van, így ha pont nincs az étteremben, akkor is nagyon jól elvannak a gyerekek: régi pénztárgép, sátor, könyvek, főző rész stb.

katlan toni1

katlan toni2

Nagy választék van a szörpökből, de a házi málnaszörp szerintem verhetetlen, mint ha valóban málnák lennének a számban, igaz, picit édes, de nagyon finom!

katlan toni8

Az ételek előtt kaptunk egy kis rágcsálnivalót, persze a gyerekek nagy örömére: pattogatott kukoricát 🙂

katlan toni4

Az ételek ízletesek voltak, amúgy havonta cserélik az étlapot, így nem valószínű, hogy megint ugyanazzal a menüvel találkoznánk. A gyerekeknek természetesen van külön gyerekmenü, két étel közül választhattunk nekik: Talkedli (na, ki tudja mi az?!) és rántott szűzérmék tejfölös burgonyapürével.

katlan toni9

Én vegaként is tudtam miből választani és a házi sütésű kenyeret se hagyjátok ki! 🙂

Szóval, ha a környéken jártok, akár a Medveotthonban, akár az Arborétumban, érdemes itt ebédelnetek!

 

Mindenképp visszatérünk!

http://www.katlanmalom.hu/

 

Ez is tetszeni fog