Quantcast
Kezdőlap SzabadidőGyerekbarát éttermek Moné – az új gyerekbarát étterem Budán

Moné – az új gyerekbarát étterem Budán

Spuriga Dóra

Amikor felkerestek, hogy meghívjanak minket a Monéba egy tesztelésre, őszintén bevallom, hogy még nem is hallottam erről a helyről. Pedig általában képben szoktam lenni a Budapesten nyíló igényes, és menő helyekkel.

A Moné étterem Buda egy újabb gyöngyszeme, ami pár hónapja nyitotta meg kapuit, melynek pluszban nagyon örülök, hiszen Budán kevesebb az újdonság, mint Pesten éttermek tekintetében.

És nemhogy Budán van, hanem még gyerekbarát is. Berendezett játszósarok várja a kicsiket, vasárnaponként pedig animátor is szórakoztatja őket 12-16 óráig! Az étteremhez kerthelyiség és parkoló is tartozik.

Egyből megnéztem az étlapot, mivel nálam mindig kardinális kérdés az is, hogy van-e húsmentes étel, de találtam kedvemre valót.

A bejárat a Ponty u. felől van, ami a Fő utcával merőleges. A parkolóban leparkoltunk és átsétáltunk a kerthelyiségen, sajnos aznap nem volt szép idő, így a kert részt nem tudtuk kipróbálni, de az is hangulatos nagyon a pálmafáival.

Meglepődtem, amikor beléptünk, mert szeretem a nagy, világos tereket, és ez az. Tele üveg felülettel, zöld növényekkel és fénnyel. Szépek a bútorok, igényes minden!

A gyerekek külön gyerekmenüből tudnak választani, és ameddig várakoznak az ételre, addig animátor foglalkoztatja őket a sok játék mellett.

Tisztított vizet is lehet inni, ami nálam plusz pont. Az ételek ízlettek, biztos, hogy vissza fogunk térni!

Persze a gyerekeim véleményét is megkérdeztem:

„Aranyos volt az animátor, és szép a hely nagyon, kettő csillámtetkót is csináltunk a kezemre!”

ITT tudsz asztalt foglalni, és ITT találod az étlapot!

Ez is tetszeni fog