Quantcast
Kezdőlap Uncategorized Naptárt a családnak a gyerekek rajzaival

Naptárt a családnak a gyerekek rajzaival

pottyos

Minden családban nagy örömet okoz a gyerekek által készített ajándék, főleg, ha egész évre jut belőle a nagyinak és a többieknek.

Minden családban nagy örömet okoz a gyerekek által készített ajándék, főleg, ha egész évre jut belőle a nagyinak és a többieknek. Erre a legjobb ötlet a naptár készítés, hiszen egyszerűen elkészíthető és az év minden hónapjára jut egy alkotás, ami eszünkbe juttatja a kicsiket, megörvendeztet bennünket.

Egy ilyen naptár alapot szeretnék Nektek ajánlani, aminek a lapjait letölthetitek és ami még jobb, a Nők Lapja Adventben megjelent, ott is megnézhetitek és még adventi naptár ötleteket is készítettünk, ami szintén pofon egyszerűen elkészíthető.

A gyerekeim voltak a kis segédeim ,úgyhogy mi már korán nekikezdtünk a készülődésnek. A lényeg, hogy készítsetek Ti is ajándékokat a családnak, ígérem ötletekkel nem hagylak magatokra és még sok sok izgalmas tippel tudok segíteni a készülődésben.

Össze lehet fűzni szalaggal és hajtogatós asztali naptár lesz belőle vagy kilyukasztjuk mind a négy oldalát és gémkapoccsal összefűzzük, így egy teljes nagy falinaptárt kapunk. Felkasírozhatjuk kartonra is és lamináltan is adhatjuk. Rengeteg ötletet ki lehet hozzá találni, talán felsorolni se tudnám őket, de kísérletezzetek bátran.

2.post1 2.post2 2.post3

2.post4 2.post5
A naptárat innen tölthetitek le:
http://borarti.blogspot.hu/2013/11/naptar-nok-lapja-adventben.html

 

Ez is tetszeni fog