Quantcast
Kezdőlap KedvencekKedvenc helyek Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten

Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten

Pöttyöslabda

Új extrém szórakoztatópark biztosít különleges és adrenalindús mozgásformát a sportolni vágyóknak. A budapesti csarnok az első olyan létesítmény, amelyet Németország területén kívül fejlesztett a Superfly Air Sports. A terem 2018. július 14-én, szombaton nyitott meg és több mint 2000 négyzetméteren várja a beltéri sportolás szerelmeseit. Az eszközöket, trambulinokat akár már 3 éves kortól használhatják a gyerekek.

A Superfly Air Sports a világ legnagyobb beltéri trambulin park fejlesztője és üzemeltetője, anyacégével, a Circus Trix-szel közösen mintegy 300 extrém szórakoztatóparkot üzemeltetnek világszerte. A cég 2019 végéig körülbelül 20 további park megnyitását tervezi Németország területén.

A koncepciót Németországban amerikai innováció alapján, három ambiciózus és tapasztalt ember valósította meg: Christian Tropp, a Beltéri Játszóterek Szövetségének volt ügyvezetője és különböző beltéri játszóterek üzemeltetője, Thomas Madej szabadidőipari szakértő és Tim Johannknecht, aki az üzemi folyamatok és a struktúra felelőse.

Superfly Air Sports úttörő szerepet tölt be a beltéri sport területén. „A Superfly Air Sports-ban időjárástól függetlenül biztosítjuk a mozgás szabadságát vendégeinknek. Bízunk benne, hogy ez a sportlehetőség versenyre kell a mobiltelefonokkal és egyre több fiatal szakad ki a virtuális térből, hogy a barátaival együtt szórakozzon nálunk.” – mondja Borsos Péter, a budapesti csarnok ügyvezető igazgatója.

Az üzemeltetők napi 500 – 1000 látogatóra számítanak, az attrakciók nagy részét kezdők is használhatják, hétvégén pedig különleges programok – mint a Péntek Esti Járat és a Kölyök Járat – színesítik a kínálatot.

Kölyökjárat

A Kölyökjárat a gyerekeknek és a szülőknek biztosít egy izgalmas programot minden szombat és vasárnap délelőtt 9-10 között. A Kölyökjárat fedélzetére a 9 év alatti gyermekeket várják, legalább az egyik szülő közvetlen kíséretében. A park nem biztosítja a gyermekek közvetlen felügyeletét. A Kölyökjárat jegyét csak a gyermek számára kell megvásárolni, a kísérő szülőknek (2fő) nem kell külön jegyet vásárolniuk, de ugyanúgy használhatják a szórakoztatóközpont pályáit. Bizonyos pályákat 9 év alatti gyerekek nem használhatnak, ezért a Kölyökjárat idején a Lengőtrapéz, az Óriáscsúszda és a Trambulinfal zárva van. A biztonsági szabályokra minden járat előtt felhívják a figyelmet. A park használatához csúszásgátló zokni használata kötelező, amelyet otthonról is lehet hozni, de a helyszínen is meg lehet vásárolni.

Bővebb információt a pályákról és használati szabályokról a honlapon https://budapest.superfly.eu/trambulinhall/ talál.

Ez is tetszeni fog