Quantcast
Kezdőlap Uncategorized Új vegán termékcsaládot teszteltünk, ami a SPAR-ban elérhető

Új vegán termékcsaládot teszteltünk, ami a SPAR-ban elérhető

pottyos

Mi is kaptunk az új vegán termékcsaládból a Veganz termékeiből!
Nem vagyok vegán, viszont húst nem eszem, ezért nagyon örültem, amikor lehetőségem volt tesztelni pár terméküket. A gyerekeknek is nagy öröm volt, amikor meglátták a csoki krémet, amihez készítettem is gyorsan egy kókusztejes palacsintát és azzal kóstoltuk meg! Zseniálisan finom!
A másik nagy kedvencük a savanyú ízű, de mégis édeskés gumicukor, ami kb. 1 perc alatt fogyott el. Az én nagy kedvencem pedig a kókuszos csoki volt!

Mit kell tudni ezekről a termékekről?

A SPAR Magyarország a növényi alapú élelmiszereket gyártó német Veganz márka siker-termékeivel gazdagítja kínálatát. A több mint 60 különféle termék között olyan finomsá-gok találhatóak a SPAR dedikált üzleteiben, mint az organikus növényi tejek, természetes édesítők, különféle magkrémek, magas fehérjetartalmú proteinporok, valamint változatos édességek és kekszek.

„Egyre nagyobb az igény a növényi alapú ételek iránt, miután egyre többen választják az állati eredetű táplálékot mellőző életmódot. Sokan egészségügyi okokból, gyakorta tojás-, tejfehérje érzékenység és allergia miatt, vagy diétázás végett, esetleg egyszerűen kíváncsiságból, olykor pedig elvi megfontolásból döntenek a vegán étkezés mellett. A kezdetek óta kiemelt jelentőséget tulajdonítunk az egészséges életmód népszerűsítésének, amelyeknek legfontosabb eleme a tudatos táplálkozás. Ezért a nyugat-európai trendnek megfelelően folyamatosan bővítjük az egészséges életformát támogató termékeink választékát” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A Veganz a növényi alapú élelmiszerek márkája. A 2011-es berlini alapítást követően a vállalat Európa egyik legelső vegán áruházláncaként vált ismertté. Sokszínű és életigenlő vállalati filozófiájával a fiatal cégnek sikerült megváltoztatni a vegánságra vonatkozó előítéleteket, és meghonosítani az európai piacon az új táplálkozási trendet. A Veganz folyamatosan bővülő árupalettája garantálja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. A vállalat különösen nagy hangsúlyt fektet a minőségellenőrzésre, az egyenletesen jó minőségre és egyedülálló ízre, hiszen számukra a vegánság nem csupán beállítottság, hanem ízek kérdése is. Így válik mindenki számára a vegán életmód és életérzés könnyűvé, rendkívül finommá, illetve könnyedén megvalósíthatóvá.

A SPAR a Veganz növényi eredetű termékeit kínálva egyszerűbbé teszi a vegán táplálkozást. A több mint 60 különféle termék között olyan finomságok találhatóak a SPAR dedikált üzleteiben, mint az organikus növényi tejek, természetes édesítők, magas ásványi anyag tartalmú magkrémek, magas fehérjetartalmú proteinporok, valamint változatos édes és sós nassolnivalók.

Ez is tetszeni fog