Quantcast
Kezdőlap Szabadidő 5 film Halloweenre gyerekeknek

5 film Halloweenre gyerekeknek

pottyos

A Halloween ugyan nem klasszikus magyar ünnep, de a faragott tökök, a denevéres dekoráció nálunk is elterjedt már. Most öt filmet ajánlunk, ami a halloweeni hangulathoz kapcsolódik.

Coraline és a titkos ajtó

Neil Gaiman fantasztikus meséit nagyon szeretjük, sokból készült már film is. A Coraline egy különlegesen szép animációval megalkotott mese lett, ami egy kislányról szól, aki nem örül, amiért a családjával el kell költöznie régi házából. Így alakulhat, hogy felfedez egy titkos ajtót, ami egy alternatív világba vezeti…

Ajánlott: 9 éveseknek és felette

Casper

casper

A kedves kis szellem története nem mai mese, de még mindig nagyon bájos. Casper nagyon magányosan él a házban, ahol kísért, egészen addig, amíg a házba új lakók költöznek. A kislánnyal nem indul zökkenőmentesen a kapcsolatuk, de aztán nagyon jó barátságot kötnek. A Casper élőszereplős film, kicsiknek is ajánljuk.

Ajánlott: 6 éves kortól

Snoopy és a Halloween

snoopy

Az igazán kicsiknek ajánljuk ezt a mesét. Snoopy-t mindenki ismeri, ebben a történetben épp a halloweent ünnepli meg társaival.

Ajánlott: 4 éves kortól

A boszorkányiskola szégyene

a boszorkanyiskola szegyene

Lányos családokba ajánljuk ezt a történetet, ami egy boszorkány-tanonc kislányról szól, akinek nem angyon jönnek össze a dolgok a boszorkánysuliban.

Ajánlott: 6 éves kortól

Szörnyecskék

szornyecskek

Ha kapsz egy plüssmacihoz hasonlító háziállatot, akivel azok a szabályok: ne érje víz, ne érje éles fény, és főleg ne adj enni neki éjfél után, akkor ezeket jobb, ha betartod. Mert ha nem… nos, akkor jönnek a szörnyecskék.

Ajánlott: 13 év fölött

Forrás: parenting.com

Ez is tetszeni fog