Quantcast

Kiosk Budapest

pottyos

Decembertől minden vasárnap Piros Vasárnap a Kioskban. Ezeken a napokon gyermekprogramokkal, profi animátorral és különleges gyermekmenüvel készülnek az étterem dolgozói, és egész nap az ételek árából 30% kedvezményt adnak. A “PöttyösLabda” jelszóval pedig egy nagy kancsó, finom limonádét kapunk ajándékba! Ma kipróbáltuk az éttermet..

 

Decembertől minden vasárnap Piros Vasárnap a Kioskban. Ezeken a napokon gyermekprogramokkal, profi animátorral és különleges gyermekmenüvel készülnek az étterem dolgozói, és egész nap az ételek árából 30% kedvezményt adnak. Ma kipróbáltuk az éttermet..

..és mondhatom minden hibátlan volt! Nekünk a felszolgálástól kezdve, a gyerekprogramokon át, az ételig, minden tetszett! Három animátor foglalkozott a gyerekekkel, karácsonyfadíszt készítettek, és gyertyákat. A falon ebéd közben a Jégkorszak c. mese ment 🙂 A gyerekeknek jó menü lett összeállítva, 500.- Ft minden fogás rajta.

Az ebéd után szuper volt az ingyenes koripálya (műanyag), és a körhintázás is. Az étterem előtt bőven van tér rohangálni, motorozni és utána jót sétáltunk a Váci utcában..

kiosk2

kiosk4

             kiosk3 kiosk6

kiosk9

 

http://www.kiosk-budapest.hu

https://www.facebook.com/kiosk.budapest?fref=ts

Kiosk Budapest, cím: Március 15. tér 4.

 

 

2014. december 14.

 

 

Ez is tetszeni fog