Quantcast
Kezdőlap SzabadidőGyerekbarát éttermek Kiosk – sharing concept

Kiosk – sharing concept

pottyos

Március 15-én, családi vasárnapon újra a Kioskban ettünk, most sem csalódtunk.. Nagyon szeretjük a minőségi, jó ételeket, és itt mindig azt kapjuk 🙂 Gyerekeknek külön menü áll a rendelkezésére, de az új “sharing concept” koncepcióval otthon érezhetjük magunkat, hiszen a piros fazékból mi merjük ki a családnak, barátoknak az ételeket, de nem nekünk kell megfőznünk.. 🙂

 

Március 15-én, családi vasárnapon újra a Kioskban ettünk, most sem csalódtunk.. Nagyon szeretjük a minőségi, jó ételeket, és itt mindig azt kapjuk 🙂 Gyerekeknek külön menü áll a rendelkezésére, de az új sharing concept koncepcióval otthon érezhetjük magunkat, hiszen pl. a piros fazékból mi merjük ki a családnak, barátoknak az ételeket, de nem nekünk kell megfőznünk.. 🙂 A családi vasárnapokon 20% kedvezmény jön le az ételek árából, melyek sharing concepttel már igazán kedvezőnek mondhatóak, főleg ilyen kategóriájú ételek esetében.

 

 

 

A gyerekeket ismételten nagyon jól elszórakoztatták az animátor lányok, az ebéd végére rengeteg dolgot készítettek nekünk 🙂 Mivel nagy a hely, a pincérek nagy örömére jó pár gyereket szoktam látni, akik az éttermen belül motoroznak 🙂 Szerencsére az étterem előtt is hatalmas területen tudnak a gyerekek bringázni, futkározni.

kiosk21

kiosk25

kiosk22

kiosk24

 

 

KIOSK

1056 Budapest, Március 15. tér 4.
Asztalfoglalás: +36 70 311 19 69
V-Szerda: 12-24
Cs-Sz: 12-01

http://www.kiosk-budapest.hu

 

 

 

 

 

Spuriga Dóra

2015. március

 

Ez is tetszeni fog