Quantcast
Kezdőlap Stílus & DesignDesign tárgyak Liliputi csatos hordozó

Liliputi csatos hordozó

pottyos

Ergonómiai szempontból, a legjobb választás
A Liliputi babahordozók családjának csatos tagjai azoknak a szülőknek jelentenek kiváló választást, akik kirándulás, aktív mozgás közben is szeretnék gyermeküknek biztosítani a természetes szülői közelséget.

 

A csatok segítségével bármikor gyorsan fel- és levehető gyermekünk, hordozás közben pedig könnyen állítható a méret és szorosság. Különleges anyagból készült, rugalmas, de erős tartású derékpántja, és vastagon párnázott széles vállpántja, tökéletesen osztja szét a súlyt, ezért nehezebb gyermekeket is hordozhatunk vele fáradság nélkül, hosszú órákon keresztül. A Liliputi csatos hordozók formatervezése mind a szülőknek, mind a babáknak ergonómiailag helyes tartást és támasztást biztosít. Viselése egyszerű kényelmes, és biztonságos.

tweetie choc

Csak e célra szőtt, minősített alapanyagok
Anyagösszetételénél is a legszigorúbb minőségi és biztonsági elvárások érvényesülnek, minden hordozó alapanyaga Ökotex Standard 100-as minősítéssel rendelkezik. Az alapanyagokat kizárólag nekünk szövik és festik, így közvetlenül tudjuk ellenőrizni az anyag minőségét. Az anyag összetételét, – a benne található pamut és a len arányát, – termékeink legmagasabb minőségi elvárásainak megfelelően alakítottunk.

tweetie pink

Fontosabb tulajdonságai
A Liliputi csatos hordozók rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik és élvezhetővé teszik a babahordozást az egész családnak.
• Szétcsatolható és hosszú pántjai segítségével elsősorban elöl-, és háton-, de akár csípőn hordozáshoz is használható.
• A hordozók részletes használati útmutatóval rendelkeznek (sok-sok képpel), amely segítségével bárki könnyen és megfelelő biztonsággal sajátíthatja el a hordozó használatát.
• Alvócsuklyája, alvás közben is gondoskodik a fej és a nyak megfelelő támasztásáról (nagyobb gyermekeknél), de erős napsütésben árnyékolási funkcióval is bír. Ha pedig épp nem használjuk, egyszerűen lepatentozható, vagy a hordozó zsebében elhelyezhető.
• A csatok könnyen használhatóak, a legmagasabb minőséget képviselik, amely garancia arra, hogy biztosan nem nyílnak szét hordozás közben. Az extra biztonságért a csatok alatt biztosító szíj található (hogy az emberi hiba kockázatát is minimalizálva). A csatok segítségével a szíjak hordozás közben is könnyen szoríthatóak, vagy akár lazíthatóak.
• A váll részen elhelyezett csúszó alkatrész használatával az apróbb beállítások, vagy a hordozás közbeni szoptatás válik lehetségessé. A mellkaspánt méretre állítható, az alatta elhelyezett gumírozás pedig a mozgás szabadságáért felel.
• A hevederek végén tépőzár, illetve gumigyűrű található, hogy a „felesleg” sose lógjon. Ki-ki a saját ízlése szerint rögzítheti a hevedervégeket, vagy a gumigyűrűk alá bújtatva, vagy a tépőzárak segítségével a hevederhez csatolva.
• A Rainbow line hordozók kiegészítő bababetéttel rendelkeznek, így a hordozás akár újszülött kortól lehetséges.
• A Liliputi csatos hordozók a legmagasabb minőségi és biztonsági sztenderdeket képviselik, formatervezésük és megjelenésük a modern kor igényes stílusát követi. Egyszínű és mintás hordozóink kényelmes és stílusos választást jelentenek a babahordozás híveinek.

www.liliputi.hu

 

Ez is tetszeni fog