Quantcast
Kezdőlap SzabadidőGyerekbarát éttermek Marriott – peppers! étterem

Marriott – peppers! étterem

pottyos

A peppers! az egyik legjobb sunday brunch-al rendelkező szálloda és nagyon jó a gyerekeknek is! Külön gyerek ételek vannak, és óvónők vigyáznak rájuk, amíg a szülők nyugodtan falatoznak..

A peppers! egy modern, egész nap nyitvatartó étterem, izgalmas látványkonyhával és étkezőpulttal, melyben könnyed mediterrán stílusban kerülnek felhasználásra hazánk legízletesebb terményei.A korszerű belsőt az ország ‘Piros Aranya’, Szeged és Kalocsa híres piros paprikája inspirálta. Az étterem étlapja egyszerű, egészséges, friss alapanyagokból készült fogásokból áll és erős hangsúlyt fektet a helyi gazdák által tartott különlegességekre. A peppers! egyik legnépszerűbb programja a Sunday Brunch, melyre már egy héttel előbb érdemes bejelentkezni. Minden vasárnapi büféebéden más és más ízek a jellemzőek: 4-5 fajta főétel, tészta, 2-3 köret, valamint leves igazodik az évszak nyújtotta lehetőségekhez és a közelgő ünnepekhez. A Sunday Brunch desszertjeit a szálloda saját cukrásza, Jeszenkovits Tibor készíti házias, gyümölcsös, krémes ízekkel, ősszel csokoládé szőkőkúttal.

A peppers! mellett elhelyezkedő Dunára néző teremben került berendezésre a gyermeksarok, amely tágas teraszával a szálloda egyik legbarátságosabb helyszíne. Három óvónő gondoskodik az állandó jó hangulatról, minden vasárnap más játékkal, ünnepi ajándékokkal és külön gyermekmenüvel.

PGB 7635 G2foto 027 ALB Marriot14

Ez is tetszeni fog